Topiknyitó: Portfolio 2016. 11. 16. 16:47

A magyarok tehetetlennek érzik magukat a korrupcióval szemben  

Ugrás a cikkhez
A magyarok szerint a korrupciós helyzet folyamatosan romlik, és több mint felük elégtelennek tartja a kormány intézkedéseit - mondta Martin József Péter, a Transparency International (TI) Magyarország ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten. A TI...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=240197
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 10:45
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Macika a "részvény" topikokban hol accepttel, hol még bubuval is, hol kimpával, hol Philaxal és még folytatnám kivel értek egyet, de nem ők azok, akik miatt nem oda írogatok!

A Lujoskák, a treffek, és a hozzájuk hasonló vélemények, amik felkeltik az érdeklődésemet! Rólad is van véleményem, de neked az nem tetszik, pedig igencsak sok a trollos megnyilvánulásod!
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 10:34
Előzmény: törölt hozzászólás
Nem rólad van szó! Képzeld irigykedem, de mihaszna!
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 10:33
Előzmény: törölt hozzászólás
valamelyik részvény topikban látnám így hadakozni
de nem
csak trollkodik
andare 2016. 11. 17. 10:31
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 10:29
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Neked már semmi közöd állítólag a magyar kormányhoz!
Te már kimentetted azt, amit a gattyán is volt szíves kimenteni. Nem kívánom, hogy a gattyán sorsában osztozzál!
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 10:26
Előzmény: #10  Bekre_Pal
Röviden semmilyen bullshit nem érdekel!

Amit meg a messziről bűzlő ügyekről mondtál, az nem egy kormányra illik, hanem oligarchákra! Én nem azonosítanám egy napon és egy lapon Magyarország kormányára!

A többes számot az a gondolkodás kapta, amiben feltétel nélkül támogatjátok egymást, miközben tagadva, hogy semmi közötök egymáshoz!

Megértelek, de vedd górcső alá azokat a kormányt fikázó nickeket is, akiknek néhanapján a gondolatait is rendezni kellene!
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 10:24
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
KÉSZÜLT: Magyarország tolvajkormányának a megbízásából!
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 11. 17. 10:06
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
észrevételezem

egyrészt felmerül bennem, hogy milyen célból azonosítasz valamiféle csoport tagjaként, milyen okot adtam vajon rá? és mi az a körül nem írt csoport, amelynek tagjaként szólítasz többesszámban?

ami a bizonyítást illeti, elég gyenge érveket hoztál fel. az, hogy a magyar ügyészség mindent leállít és kint nem a magyar ügyek vannak fókuszban, nem igazán igazol semmit, viszont azt az esztelen újgazdag villogást, amit versenyszférában sose dolgozott hülyegyerekek adnak elő, miközben messziről bűzlő ügyek lengik őket körül, elég nehéz másképp magyarázni. ne haragudj, de nincs kedvem ehhez a bizonyítós játékhoz, aki nem hülye meg vak az látja, mi történik.

megyek mert dolgom van, de röviden még azt a gondolatot fogadd el tőlem, hogy ezzel a sok bullshittel amit tolsz legfeljebb magadat vezeted félre. komolyan gondoltad, hogy ebben a stílusban, ezzel a mondanivalóval bármit elérsz bárkinél a lenézésen kívül? neked ez jó? ha ennél többet akarsz akkor változtass az eszközeiden
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 09:25
Előzmény: #8  Bekre_Pal
Pal! Szerintem nem hatja át abban a formában, ahogyan most a korrupciót kezeled (kezelik) az itt folytatott egyoldalú tájékoztatások és "tényeknek" mondott vélemények alapján.
Az MNB már nem független? (egyes nagyokosok szerint)! Talán a kormánytól sem független?
Nem lehet elválasztani a szerepüket a makrogazdaságban!
A kormányt az UNIOs pénzek lenyúlásával vádolni szimpla szereptévesztés!
Az UNIO már régen leállíthatott volna minden kifizetést, ha lenne bizonyítékuk! Nektek vannak bizonyítékaitok de azzal érdekes módon az UNIO sem foglalkozik!
Akkor most neked, nektek higgyek, mert te, ti biztosan tudjátok hogyan működik és az a korrupció, amit annak tartotok.
Nem osztom az "ellenzék" mindennapos tényfeltáró hazudozását, mert vannak tények, amiket nem ajánlatos hamis színben elővezetni, bizonyításként a feltett "kérdéseitek" feltétlen alátámasztására.
Te sem tudod bizonyítani, hogy nem szentek gyülekezete ez a kormány, ebben a felvetésedben.
Nekem nem érv, nem tény hogy elővezetett, manipulált híreket valósággal azonos szinten értékeljek.
Megtehetem, hogy én is kételkedhetem a híreitekben!

2., Amikor itt a pfen kezdtem a vitakultúrátokkal szembesülni az olyan reakciót váltott ki, ami a mai napig kíséri a hozzaszólásaim milyenségét!
Igyekszem nem eltérni a vitakultúrátoktól, én csak olyan "nickekkel" vitatkozom, akik másokat minden erkölcsi gátlás nélkül (le)kezelnek!
Ezt az erkölcsi nívót teszem eléd, elétek a kommunikációmban!
Kérem válaszom ebben a formában való észrevételezését.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 11. 17. 08:37
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
két kérdésem van hozzád:

1. szerinted a jelenlegi magyar kormányzást nem hatja át minden eddiginél jobban a korrupció, esetleg érdemben is igazolni tudod hogy ők a minden szentek gyülekezete?

2. mit gondolsz arról, hogy mennyiben erősíti mondandódat a vitakultúra teljes mellőzése és a személyeskedésre épülő kommunikáció, amit iszonyat régen folytatsz és ki tudja, hány év múlva kívánod megunni?
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 00:32
Előzmény: #5  Peterbond
Ennek az az oka, hogy te jobban tudod mi fán terem a korrupció, jobban tudod, mint a kormány!
Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 00:30
Előzmény: #4  treff
Ja! Remélem amikor aláírtad a fizetési lapomat nem kérdezted meg, kinek kell ezt a temérdek jutalmat kifizetni!
Peterbond 2016. 11. 17. 00:25
Előzmény: #1  Portfolio
"s több mint felük elégtelennek tartja a kormány intézkedéseit "

A Másik fele meg tudja hogy a kormány célnak tekinti a korrupciót nem hogy tennének ellene.
treff
treff 2016. 11. 16. 23:36
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Ha valaki itt fizetett, az te vagy!
Törölt felhasználó 2016. 11. 16. 17:33
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Jamacika! A liberális oldal fele már most tehetetlennek érzi magát a korrupcióval szemben.
És ezt minden nap elmondják!

Megjegyzem a transparenci egy fizetett szócső és nem tud egy irodából közvéleményt kutatni, mégha akarna sem!
Törölt felhasználó 2016. 11. 16. 16:52
Előzmény: #1  portfolio
ez van!

hajrá fijjuk!!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek