Topikgazda: Törölt felhasználó 2004. 06. 03. 15:56

A Lasselsberger 39.59 százalékra növelte tulajdonrészét a Zalakerámiában (2.)  

Ugrás a cikkhez
Kedden lezárult az osztrák tulajdonú Lasselsberger Ceramics Kft-nek a Zalakerámia Rt. részvényeire tett nyilvános vételi ajánlata. A társaság 607.677 darab részvényt vásárolt, és így 11.35 százalékkal, 39.59 százalékra növelte tulajdonrészét a Zalakerámia Rt-ben - tette közzé a Lasselsberger.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=41835
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 17. 08:18
Törölt hozzászólás
zsosz
zsosz 2004. 06. 04. 10:43
A kicsik,ha odaadták,feltehetően többségükben ennél alacsonyabb áron vették a papírt.Így haszonnal adtak túl rajta.Ugyanakkor az igazgatóság közleményben javasolta,hogy ne adjuk oda.Sokan hallgattunk is rájuk,szerintem a most felajánlott csomag nem kifejezetten nagy.Ha volna is hasonló szabály, amiről Laurion szól,szerintem Magyarországon az vagy kikerülhető,de legalábbis a határidő kivárható az újabb ajánlatig.Szerintem aki most odaadta 2350 bruttó a vége.
Inkább az a kérdés,hogy lesz-e második ajánlat és ha igen vajon mennyiért?!
Törölt felhasználó 2004. 06. 03. 17:35
Előzmény: #1  portfolio
nagy szerencse, hogy végül mégsem kötötték ki az ellálási jogot...:)
Van valami szabály, hogy ha most x napon belül (180?) újra vesz a Lass, akkor visszamenőleg a most felajánlóknak is meg kell adnia azt az árat, ha magasabb mint az ajánlatban szereplő, nem?
Vagy ez csak valahol külföldön van így? (lehet, hogy keverem), mindenesetre ha nincs, akkor most az ÁÉB lehet, hogy drágábban tudja majd eladni, mint a "kicsik", elgondolkodtató de lege ferenda...

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek