A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nna az idiótákat jellemzi az a vicc: hány rendőr kell egy villanykörte becsavarásához? 3, az egyik fogja a körtét ketten meg forgatják. .. Iratot csak úgy lehet megsemmisíteni, hogy a házat felégetik. Idióta ostoba agymosttak.
. Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listára .. Azé' nem semmi, hogy MO legnagyobb cégének vezetője vélhetően korrupt, köztörvényes bűnöző. Erősen utal rá, a focipályák VIP páholyának tagja, ahová csak korrupt, hazug, közpénztolvajok léphetnek be. 1 mrd ellopása a belépő. Ezt teljesítette.
Pedig próbálkoztak. Gyurcsány balkáni kapcsolatai, már majdnem megmagyarázták az ügyet, erre a szemét dk-sok elégetik a bizonyítékokat! (Nem viccelek, a ps kommentelőitől hallottam).
Erről beszéltem.- Felcsúti polgármesterjelölt rejtélyes balesete - Beszántott országos újságok - Megszűnő kereskedelmi rádiók - Ki nem vizsgált miniszterelnök közeli üzletek - Kiégett DK irodák - Azeri baltás ügy- 1000 hasonló fekete ügy melynek a nyertese a Fidesz voltennyi véletlen azért nincs a világon...
Dk ? Mi az ? Idiota tolvaj Gyurmag es bagazsa. Eletebe nem dolgozott megis milliardos lett mert szoke haja es 180 centije volt es elvette a parasztlegeny a gazdag Bulgar lanyat akinek imponalt a szokeseg meg a magassag
Nekem ugyan ez a véleményem, amilyen céget meg akarnak szerezni, azt megszerzik. Milyen furcsa, hogy jól működő üzemeket, kft.-ket dalolva adnak el lölőnek, sokszor áron alul. Csányit sem kell félteni, igazi túlélő, tudja kinek kell nyalni, ő még a jég hátán is gazdagszik. Nekem is van egy vállalkozó ismerősöm, aki sertéstenyésztéssel foglalkozott, először a csányi emberei adtak ultimátumot, hogy le kellene építeni a tenyészetet, de mivel ez nem történt meg, jött az adóhivatal és az első körben 50 millióval büntették meg őket. Az oka az volt, hogy keveselték a felhízást, kevés sertést adtak el a feletetett takarmányhoz viszonyítva. Három éves huzavona után elérték a feladadtukat....nincs disznó, üres a telep. A bona farm lesz Magyrország kiváltságos húsellátója.
Gátlástalanságodtól csak a bűnpártolásért járó trollfizetésed nagyobb. Amit a nagyvezér mos fehérre nektek az adófizetők pénzéből az ellenszegülők elnyomásáért. Ha így haladsz 5 csillagos Fidesz csicska szintet is elérhetsz egyszer.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link