A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
"Csopakon és Alsóörsön vendégmunkásként dolgozott az a két férfi, akik Badacsonyban agyonvertek egy füredi borászt, a kocsi, amiben utaztak, nem az övék volt. A gyilkossággal végződő verés álhíreket, összeesküvéselméletket szült és kiélezte a feszültséget azok között a vendéglátósok között, akik gyökeresen más üzleti szemlélettel tekintenek a Balaton környékére."
Pörög az építőipar, mindenféle agyhalott, fél analfabéta segédmunkás ellepi az országot.
Sok otletem van ,miert alakult ki ez a helyzet. Onmagukra haragszanak jobban vagy a Fideszre, erre meg nem jottem ra. 9 meg gombocbol is sok , plane egy ember eletebol.
Ennél érdekesebb szerintem a néppárt és Weber: "...úgy döntöttek, hogy a néppárti frakció tagjai mind szabadon voksolhatnak. Maga Weber azonban úgy döntött, hogy támogatni fogja a
Sargentini-jelentést és igennel szavaz a 7. cikkely szerinti eljárás
megindítására." (Kicsit rehabilitálom a mai alamuszi beszéde után.) http://hvg.hu/itthon/20180911_Sargentinijelentes_A_Neppart_nem_ad_utasitast_a_szavazashoz
A mai napon a Parlamentben kiosztották az Érték és Minőség
Nagydíjakat, melynek Kommunikációért Nívódíját három kiemelkedő csatorna
vezetése kapta. Dr. Latorcai János, az
Országgyűlés alelnöke:
Csak a nagy hozzáadott
értékű, szellemi újdonságot tartalmazó termékek, eljárások,
szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá, a
magyarság erős nemzetté, meghatározó gazdasági központtá válhasson. Díjazottak: Közmédia hírszolgálat, TV2, Echo TV - no comment -
A Fidesz rendbeteszi az országot
link