A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Abba fog a fityesz belebukni, hogy kurvára gázos lesz fideszesnek lenni. :) Egy csomó fideszes már most szégyelli nyilvánosan vállalni, hogy fideszes. :) És ez csak fokozódni fog. :)
"Az egy igazi fércmű! 10 év becstelen és negatív beállítása Magyarországnak" . Fideszes módosítókkal, amit beemelt. Persze, utólag már tagadják a módosítókat is...
Sajnos már nem találom a Face-en, pedig írtam is rá kb. 2 éve, hogy mekkorát változott a dolgokhoz való hozzáállása, hithű Fideszesből mintha magamat láttam volna , az egész üzenőfala Orbán gyalázásából állt.Pedig egy kb. 60 éves emberről beszélek.
Sosem voltam fideszes, önállóan gondolkodó szabad egyén vagyok, ha valakivel vagy valamivel egyezik a véleményem az csak a véletlenek egybeesésnek köszönhető. - A szavakat nem forgattam ki soha, csak a magyar szóhasználatot alkalmazom és a magyar helyesen írást követem. - Jó lenne, ha nem azonosítanál, mint általad kinevezett fideszest, lopással. Nem mindenki ossza a véleményed!
Albinak több esze volt itt 5 évvel ezelőtt mint neked, pedig az írása olyan volt, mintha 10 perccel azelőtt kapott volna súlyos agyvérzést!Aki tudja miről beszélek, az tudja , aki nem az nem.
Jól tudom a Sargentini jelentés összeollózása gondoltál! Az egy igazi fércmű! 10 év becstelen és negatív beállítása Magyarországnak. Magyar emberek??? hazugságaival teletömve, sajnos!
Itt pontosan ti a Fideszesek gondoljátok, hogy mindenki .eci és lopott csak Orbánék nem!A szavakat jól ki tudod forgatni , igazi jó Fideszes módján. Sokat tanultok a mesteretektől az látszik.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link