A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
erre volt már jó néhány évem, hogy magam döntsem el, hogy kiben mit látok ami számomra pozitív, és légy erős a Köpcösben semmit ne találtam!! és egy régi szép mondás, ami csak neked szól Gyuszika: KI MINT ÉL, ÚGY ÍTÉL
szokásod szerint idejöttél a szőnyegre szarni... aztán meg jó szavakat vársz cserébe. Ha így akartok kormányt is váltani, akkor még nagyon sokat kell tanulnotok.
Nem tudom, Orbánt ki nem veszi politikusszámba, egész Európa őt követi 1-2 év késéssel. :) Itt amíg Orbán él, Fidesz kurzus lesz, ez jól látszik, a maga jó és rossz oldalával együtt. Erről már beszélni is felesleges.
horgasz_ van az meg nem én vagyok már régen meg akartam kérdezni . neked van valakihez EGY jó szavad? mondom EGY , nem nehéz, csak az első de tényleg sajnájlak taxigyusze
Az pedig, hogy Lázárt csupán azért máris "alkalmas"-nak szeretnéd láttatni Orbán leváltására, mert virágnyelven többször kritizálni merte őt, mutatja, hogy neked tkp. tökmindegy, ki váltja Orbánt, csak váltsák már...:)
"Az ellenségem ellensége - a barátom"... ez azért - lássuk be - meglehetősen "skizo" hozzáállás a nagy "ellenzéki" országjobbító nekibuzdulásban. :)
Ez teljesen legitim kívánalom. Csupán annyi a teendő, hogy az általad az előbbiekben vázolt karakterbeli kívánságlista mentén álljon elő 1 arra alkalmas személy, és nyerje meg az országgyűlési, a pártja pedig 1 évvel később az önkormányzati választásokat... utána meg úgyis kiderül, jó lóra tett-e a választópolgár.
hát jah... tényleg nem lehet mindenki olyan "alázatos, nem álszent, hiteles, következetes, valóságban is demokrata személy" mint a mi örökös ho-ho-ho horgászunk!...:))
attól, hogy egy (képzeletbeli) személynek az általad írt pozitív karaktervonásai vannak, még lehet módfelett tehetségtelen politikus, aki ezzel az előnytelen mixxel - végső fokon - semmivel sem viszi előbbre az országát... sőt, egyenesen árt neki.
előfordul, hogy nem megy át amit írtam és üres hozzászólás jelenik meg. . már arra is kapok mínuszt!!!!! :)))))))) . legjobban az " lelkesít " ha 10 felett kapok! :) az betalál! :)
Nem zavar:) csak érdekelne a lelki világa, a világképe ennek a Fidesz zavazónak. Végre megmondhatná valaki, hogy miért nem zavarja, hogy lopnak tőle, hûlyére veszik. Azt gondoltam, h normális embereket ez zavar, de lehet tévedek.
a "becsületes Hadházy" - most, hogy kilép(ett) (?) az LMP-ből - https://bit.ly/2Lwy2N4 - talán elkezdhetné tanulmányozni Beppe Grillo élettörténetét... már ha tényleg annyira szívén viseli a korrupció elleni harcot.
10-15 éven belül, az addig is a széles nyilvánosság előtt végzett kemény és hajlíthatatlan munkája (akár) már termőre is fordulhatna... már ha valóban (legalább) annyira komolyan gondolná a dolgot, mint az említett olasz közéleti személy.
Ez egy nyílt fórum és itt még lehetòsége van mindenkinek véleményt mondani, azt gondolom, hogy nincs ezzel semmi baj, lehet egy vélemény támogatni és lehet ellenezni. Tisztelettel megkérdezném a hozzászólás minuszolóját, hogy szerinte nem jogos elvárás az, hogy a hatalmon lévő politikus ne lopjon? Ő elfogadja a lopást, hogy tőle, azaz a közösség pénzét valaki ellopja? Vagy csak azért ilyen elnéző, mert ennek haszonélvezője?
A Fidesz rendbeteszi az országot
link