A Nemzetgazdasági Minisztérium ellenőrizni fogja, hogy megjelenik-e a sertéshús fogyasztói árában a 22 százalékpontos áfacsökkentés jövőre, és ha szükséges, intézkedni fog - mondta Pankucsi Zoltán, a minisztérium adózásért és számvitelért felelős...
Az Egyesült Államokban április óta először hétfőn hordónként 50 dollár alá is benézett az olajár, miután a kereskedők egyre jobban tartanak attól, hogy nem fog enyhülni a túlkínálat a világ olajpiacain - jelentette a Wall Street Journal. Az észak-amerikai WTI szabvány tőzsdei jegyzése augusztusi szállításra 1,5 százalékkal, 50,15 dollár/hordóra esett a múlt hét végéhez képest, ami április első napjai óta a legalacsonyabb szint.
egyébként tényleg érdekes, a zemberek akkor vitték a cukrot 10 kilós kiszerelésben mikor 380 ra emelkedett, most senki nem zsákolja 208 on , mondjuk én vettem 10 kilót a teákba :)
Amikor volt a 4-5 évvel ezelőtti cukor rally, mi kimentünk Eisenstadt -ba és vettünk vagy 400 kg -ot :D
Több már nem fért fel a kis-kocsira.
a pénztárnál nem akartak átengedni minket mert hogy Magyarok vagyunk :D
aztán odajött egy magyar polcfeltöltő, aztán intett a pénztárosnak hogy : rendben van :_)
( hülye osztrák nem engedett volna a nagykerben venni cukrot, nem normálisak... biznisz - az - biznisz, vagy nem ? )
Olyan mintha mi azt mondanánk a túristáknak hogy nem vehet 5 rúd Pick szalámit csak 1 -et :)))
de most itthon a nagykerben 153 forint volt tavaly...most nem tudom mennyi...160 körül lehet.
Volt kitől tanulniuk,idejük is volt rá elég,pontosan 8 év ami egy diplomára is bőven elég!
Benzin,cukor nem jön be de a jobb minőségű párizsi már karcolja a célárat.:))
500Ft benzin, 1000Ft cukor, 2000Ft párizsi.