Mennyi ideig tart nálad egy bevásárlás? Mert mire ezeket a termékeket ilyen árakon esetleg be tudod szerezni, be kell járnod 4-5 üzletet, vagy ütemezned kell a vásárlásaidat 4-5 hétre, mire mindegyik sorra kerül, mint éppen aktuális vevőcsalogató ár. (És minőségről még nem is beszéltünk.)
sok minden drágult, más dolgok nem. az alapvető élelmiszerek közt akad még olcsó, ezért írtam, hogy sztem nem olyna szörnyű a helyzet. én se vagyok gazdag és odafigyelek mit veszek mennyiért . van olcsó kaja és pia, csak körültekintőnek kell lenni. nyílván a nyugdíjak a fizetések szintje más kérdés, ami alacsony szinten van. éhenhalni sok, jól megélni kevés.
paradicsom 300 burgonya 200 alatt párizsit vettem 500 alatt cukor 250 vöröshagyma 200 banán 300 sertéslapocka 1000 darált hús 1000 hol itt a horror ár?
Na igen. De... Lenin elvtársnak minden frankról elkellett számolni a kominternek és a svájci zsidó bankár céheknek. A Szijjártót nem lövik tarkón, ha elfocizza vagy elépítkezi a lakosság pénzét.
A FED-et kell figyelni és az EKB-t! Vajon meddig fújják a lufit?! Arra kell majd figyelni, hogy ez nem tech vagy ingatlan Zeppelin, hanem a gazdaság minden ágát érinti. Már fékezni kellett volna, de nem a gazdaságok leállításával. Így csak még több felesleges pénz kerül a piacra.
500Ft benzin, 1000Ft cukor, 2000Ft párizsi.