Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
nem szabad minuszban adni várni kell és kész, lesz 2200 is nyugi, most esetleg vehetsz még hozzá vagy más papírban csinálj gyors nyerőt ha látsz olyat.
Nem hiszem, hogy nagy szereplő realizál: - nem így csinálná, nem ilyen leöntéssel és egymás utá, az árfolyamra nem figyelve - volt direkt letolás is kisebb mennyiségekkel Ár letolás történhetett (önkötésekkel nagyrészt), ezzel paráztatás, lenti áron nagyobb mennyiségben vásárlási szándékkal. Ez nem feltétlenül ML. Lehet más is, aki árfolyam emelkedésre számít és akar sokat venni lenn.
a kicsik aki akart már vett ! A nagyok meg minél olcsóbban akarnak venni ! Volt egy kis fék ! Most megy a remegtetés ! Aztán majd meglátjuk, hogy vissza kér-e a sors a múlt havi 79% ból !!!
agresszív gyűjtés?? Hát nekem az agresszív gyűjtés az árfolyam növekedést szokott jelenteni, nem 7% esést... Izgalmas, de itt vagy egy nagyobb szereplő realizál, vagy árfolyamkarbantartást látunk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...