Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nekem ez az egyetlen részvényem, amit már megbántam, hogy megvettem. Ettől függetlenül nem adom még el, mert bukót nem kellett még realizálnom a béten, viszont ha most dobnám, egy része bukta lenne.
Én is. Valaki már megint 3000-re várja. 8 éve várjátok 3000-re- én is- de most be kell látni , ez a vége. A tavalyi interjúk, Fehér bejelentései után kezdtem optimista lenni, de valószínűleg átverés volt. Ha nem, akkor viszont Fehér alkalmatlan mert ezt nagyon benézte. Külföldi terjeszkedés, akvi, premium kategória miközben már tavaly is veszteséges volt. Idén nem volt osztalék sem, q3 után már 600 millió veszteség miközben nő az árbevétel. Lássátok be , ennek annyi. Követi a Synergont.
Nehéz jelenleg ellent mondani ezeknek a tényeknek! A baj az hogy meg sem mukkannak...az árfolyam meg csak errodálódik! Érdekes volt a mai nap vége..a záró szakaszra gondolok! Láttad esetleg?
Szerintem itt a válasz hogy miért mozdult meg : http://www.origo.hu/techbazis/20180103-seuso-kincs-digitalizalas.html Végre valami pozitívum! Nyilván jó pénzért csinálták.
Nem tudom... Akár kicsik is lehettek, nem volt olyan extrém forgalma azért, azt hiszem 1200 darab forgott tegnap, az nem olyan sok! Ma meg semmi extra nem történt azt leszámítva hogy 1 darabbal a végén lekötötték 2100-ra, gondolom ez nagyon fontos volt :-))
Lőrincünk rájöhetne, hogy Paks 2 felépítéséhez szoftvergyártó cég is jó lenne házon belül. Meg lehetne egy csomó állami informatikai tendert is nyerni. Fel kéne, hogy vásárolja ezt is!
Vevői oldalt telepakolták.Régen volt ennyi vevő a papírban. vevő eladó 20
db
2 200 HUF
2 260
HUF
549
db
30
db
2 180
HUF
2 300
HUF
517
db
460
db
2 160
HUF
2 360
HUF
500
db
75
db
2 020
HUF
2 380
HUF
45
db 1 685
db
2 000
HUF
2 400
HUF
1 000
db
51
db
1 980
HUF
2 480
HUF
500
db
40
db
1 920
HUF
2 500
HUF
2 511
db 10
db
1 900
HUF
2 620
HUF
30
db
1
db
1 820
HUF
2 800
HUF
72
db
100
db
1 810
HUF
4 000
HUF
212
db 2500-on van a fék. Azon csak akkor megyünk át,ha a 4Q jó lesz,vagy 1 nagy megveszi,esetleg a cég.
2000-en van 1685 db-ra vevő, ezért szerintem oda visszanyomják, főleg ha cég közeli a vevő. Nagyon jó Q4-re számítanak egyesek, másra nem tudok tippelni. Rengeteg az eladó is , úgy hogy a 2500 komoly akadály.
Ha a cég még gyűjti,akkor az nem tétel. 5400db eladó van a könyvben. Nem lenne akadály a cégnek,vagy akár 1 közepes spekinek sem. A lényeg,hogy jó legyen a 4.Q és idén már komoly nyeresége legyen a cégnek.(Ne csak a bevételek növekedjenek)
Törölt felhasználó2018. 01. 08. 14:05
megmondtam az idén 3000 felett.ha én mondom ugy is leszen
Én őszinte leszek.Akkora a veszteség eddig,hogy 2017 évre nem várok nyereséget. 0 közeli eredmény is szerintem pozitív lenne. A mai forgalom valósnak tűnik. (Nem átkötések)
Múlt héten felvitték erre a szintre , itt már adják-veszik. Rengeteg az eladó , ezért innen feljebb már nem tud menni. Minden évben eljátszák ezt az áthúzódó szöveget. Mivel minden évben áthúzódik ezért kéne nyereségnek lenni. Tavaly nem volt nyereség mert áthúzódnak a projektek idénre, de idén sem lesz nyereség mert az idei projektek meg áthúzódnak jövőre.
Még nem szálltam ki teljesen. Gondolkodom , bár megfogadtam hogy ezt a részvényt soha többet nem veszem, de most gondolkodóba estem. Mi az oka a mostani vásárlásoknak? Mit tudnak egyesek amit mi nem? Az elmúlt években megfigyeltem , az ilyen vásárlások után jött a felfutás 2900-ra, majd onnan le. Lehet vennem kéne itt és rögtön betenni eladásra 2800-ra. Amennyiben az elmúlt 8-9 év alapján mozog megint akkor ez jó lehet.
Tényleg érdekes, ahogy most alakul a kereskedés. Nem úgy néz ki, mint a túlhype-olt szutykoknál, hogy százmilliós forgalom mellett ugrásszerűen emelkedő árfolyam. Napi pár milliót csipegetnek csak, de azt folyamatosan. Összességében viszont biztos nem kevés már, amit összeszedtek...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...