Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát, ha pl Allianz helyett bejelentik a ciget, vagy h a 12 jogi entitásbol 1 marad, vagy h mkb bb is bejon a képbe, alfa bank.... És lehetne sorolni. Kiderül😊 Én nem mertem venni, azt tudom
Ertem en, erdekelt vagyok 3k-val ott is. Nem veletlen kerdezgetekm vagy csak nekem fura, hogy nincs fuge? itt volt es minden fontos papirnal volt.. es felek, hogy ez nam az a hir ami jol fog elsulni. Ne legyen igazam.
Na én is a fedélzeten friss pénzzel!!! Mondjuk elb....tam, mert 8.55-kor megállt a futár a 2 hete rendelt cuccokkal, át kellett venni. TAKARÉK reggelre betett limites RV-ek nem mentek el nyitóban, úgyhogy dühömben bevágtam piacin. Aztán most van ami van. Mindegy , legalább 4iG-t 20 Ft-al olcsóban visszavettem. Takarék nyerőből meg dühömben hagytam karácsonyra, örüljön a család. Bármit kérhetnek... Szóval akkor 4iG indulhat!!!!!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...