Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én nem adtam el egy darabot sem a 4ig-ből. Az elmúlt másfél hétben viszont a meglévő 1500 db takarékbank részvényemhez vettem még 4500 db-ot. Mivel az 1500 régről és magasról volt annyi a siker, hogy a beker áram lejjebb került. A 4ig pedig csodásan állt a vártán megint, azaz nem rendítette meg az adódó lehetőség a tőkekivonásra. Ez pedig nagyon pozitív. A takarékbankkal kapcsolatos piaci pletykák nem újkeletűek és a bankszektorban is óriási a potenciál. Karöltve az informatikával. Elég csak arra utalni, hogy márciustól a 10 m Ft alatti átutalásoknak max. 5 mp múlva a kedvezményezett fél számláján meg kell jelennie 0-24 órában.
Köszönöm! Most olvastam utána a másik fórumon mi a pletyka. na ez a durva taktika. megindítani egy másik részvényt, hátha innen sokan úgy gondolják eleget nyertek már itt. Van aki 3000-es árnál dobná és menne át. Na erre varjatok gombot. Beszállni egy másik szép reményű R-be 700 alatt vagy itt dekkolni 2100-nál? :-)
Egyszer már megvették, aztán eladták még FHB néven. Nem kizárt, hogy újra megveszik, hiszen kijelentették korábban, hogy több tőzsdei céget nem fognak vásárolni (a 4ig-et is azután vették meg).
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...