Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ez az elemzés olyan, mint amikor megnézel valami rajtad megjelent tünetet a google-on és rögtön azt dobja fel, hogy a lehető legsúlyosabb betegséged van, közben semmi bajod.
Az asztorian megallitott egy ejszakai pillango es kerdezte, hogy akarok-e valamit, mondtam, hogy vegyen 4IG-t es nem kell tobbet hideg esteken dolgoznia 😂😂😂
Törölt felhasználó2018. 11. 28. 23:17
"Fourier transzformacio meg ilyenek... kinek a faszomnak van erre ideje amikor ulsz a gep elott es nezed az arfolyamot" "Jezus vigyazzon a lelketekre" by MegmondoKapitany
Köszi érthető. Csak az emelkedésre szoktam fibot húzni és azoknak a szintjeit szoktam támasznak venni. Még utána fogok nézni, mert mint már sokszor leírtam, ez a TA dolog elég freestyle. Az lesz, amit többen néznek. Már ha nem irányított a kereskedés.
Igen, korrekciókat, illetve korrekciókból számolható célárakat szoktam nézni. Lehet rosszul fogalmazok, mert én is csak magamat képeztem tőzsdéből, javítsatok bátran :)
A mai nap is oldalazással telt, bármerre mozdulhat a papír, egy ideig lehet, hogy ezen a környéken tanyázunk, bár ha a modinak ketyeg az idő és van egy célára, akkor oda fogtok menni. Szerintem támasz 2000, majd 1920 Ft. Ellenállás a feketével jelölt ék alsó szára. Berajzoltam kékkel kolléga árbócszalagját is, ebből is kioldalazott. Indikátorok "pihennek" , az emelkedő trend erős. https://invst.ly/9cwvd
Íme kicsit bővebben a rövidebb előrejelzés: https://invst.ly/9cwrh No tehát az 1000 óta tartó meredek elrugaszkodást még nem igazán korrigálta a chart, azaz simán benne lehet technikailag 1760 körül a 38,2-es Fibónál egy leszúrás. A 20%-os sáv elég széles, akár egy napon belüli pánikoltató borítást se lehet kizárni. Ezen a környéken erős támaszt jelenthet továbbá a lilával jelölt trendvonal. Legkésőbb 1460 körül illene megtámasztania a 61,8%-os Fibónak. Ha ezt eléri, akkor bukott a trend, technikailag nem lenne túl szép a sok longos számára. 2370 környékére adódik a legutóbbi ereszkedő szakaszra szerkeszthető 161,8%-os elsődleges Fibonacci-célár. A tegnap felvázolt ék célára továbbra is 2500-2600 környékére adódik. Az indikátorokat feltüntettem, de az RSI 50 környékén tök semleges, a STS pedig nulla forgalom után a kicsire is túlvettséget mutat. Szóval ez felejtős.
Trendvonalak a 400-as szint óta, mini technikai elemzés: https://invst.ly/9cwbw Tegnap erre mondtam, hogy látványos, nagyon szépen szerkesztett párhuzamos trendszárak láthatók az órás felbontású, lineáris beosztású 4iG charton (lila). Hogy látványosabb legyen, bejelöltem nyilakkal minden jelentősebb helyet, ahol a szárak ellenállásként, vagy támaszként adtak megerősítést. Ha ezekben hinni akarunk a jövőben is, akkor esés során támasz 2000, 1900 és 1600 magasságában várható, de ezek nyilván minden nap egyre feljebb fognak kerülni. A tegnap bemutatott ék alakzatból (magenta) ma rendkívül gyenge forgalommal kioldalazott, minimális emelkedéssel zárta a napot. Az alakzatból általában nagy erejű elmozdulással szokott kitörni az árfolyam, így ezt betudom annak, hogy ennél a papírnál továbbra se a technika az elsődleges mozgatórugó, hanem a jövőbeli tervek miatt megváltozó fundamentumok. Watson szerint ez a korrupciós felár, amivel nehéz vitatkozni. November 6. óta meredekebb fokozatba kapcsolt az emelkedés, amit a kékkel odabiggyesztett trendvonallal szeretnék megmutatni. Ez egy hónapon át erős támaszt jelentett, azonban az elmúlt napok oldalazása ezt is "letörte", vagyis innentől ez a vonal is ellenállásnak tekintendő. Indikátorokkal most nem foglalkoztam, de gondolom eléggé le van hűtve mind. Jó sörözést mindenkinek, aki elment a találkozóra!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...