Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak a 15% szja van!!! Nincs eho ellenőrzött tőkepiaci ügyletnél!! Márpedig a buxos papírok annak számítanak! Megnézed mennyi volt a nyereséged, abból levonod a költségeid, és annak a 15%-át befizeted ennyi.
:-D te jossz este? En ugy fest kesek. Parom 7re megy dokihoz, amint hazaer tudok indulni, addig en vigyazok a csemetekre. Taro / 4ig - 10fo - Champs Pest - Budapest, Dohány u. 20.
Én nyereség után mindig szívesen fizetek adót...de többnyire a TBSZ adata előnyökkel élek. De ha már realizálás a januári kedvezőbb lehet, mivel mindig a rákövetkező év május 20 a határidő.
jó, az átkötés igen, de az akkori árfolyam 350 forint volt és nem 2350...:-) Az a részvényenkénti majd 2000 huf utáni nyereség az fájna, a 350-300 -as árf nyereség után szívesen fizetek adót, az jól esik a lelkemnek...:)
formanyomttványok ügyfélkapun beadtam. Majd a méltányossági kérelem szövegét megküldöm ha kéred, valahol még megvan. A 2 kiskorú gyermek eltartásának veszélye sokat nyomott a latba...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...