Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nekem az email címem a nevem, ezért nem tudom itt megosztani. De nem nagy ördöngösség, jobban élek a napi tőzsdeből, mintha dolgoznék. Ezért otthagytam a pénzintézetet, ahol dolgoztam és ez lett a munkám. Már nem másnak csinálom pénzért, hanem magamnak. Elnézést az offért.
Igazad van, ez nem opus. Ha objektíven nézzük a dolgot, akkor ha eladnám mi lenne? Nincs más per pillanat, amibe nyugodt szívvel tenném. Csak ez van. Én ebből élek főállásban, tehát a kp nekem bukó... Egy másik tanulság, mikor konzumot volt valami Isteni csoda folytán tudtam venni 2000 db-ot 100 Ft-on. Büszke voltam, mikor 130 körül eladtam, hogy de jó csávó vagyok. Tehát ott türelem kellett volna. Sokat kell még tanulnom és sajnos szerintem a tőzsdén ezt csak tapasztalat útján lehet.
Persze csábító nyerőben eladni és mondani,hogy"nyerő a zsebben",de ha azt nézzük hányan mondták ezt 440-nél is. Itt okoskodtak sokan,hogy belekóstolt az addigi történelmi maxba és adni kell,meg átugrani más papírokba. Azóta itt nagy menet volt felfelé,máshol pedig stagnálás és esés. Hányan beírták,hogy megszabadultak tőle végre :D Most csendben vannak.Hányan írták,hogy majd vissza veszik sokkal lejjebb meg esés,menekülés,stb. Ugye madrid? Azóta pedig csak figyelik az árfolyam emelkedést és próbálnak valami támpontot találni,hogy újra beszálljanak,mert azt azért tudják,hogy nagy durranás lesz itt az informatikai piacon,ami majd a 4IG szárnyalását fogja jelenteni. Nincs kényelmesebb most mint ebben a papírban ücsörögni és néha rápillantani a kereskedésre,fórumra :D Akinek kevés van,még szintenként akár vehet is hozzá.Hosszú távon ez lesz a nyerő stratégia. Itt nagyon minimális a közkéz. Igazából jelenleg még beragadók sincsenek. Sokat kiszippantottak a nagyok. Sajnos sok kicsi eltűnt,vagy csökkentett. Páran azért kitartunk,ülünk a kezünkön és utazunk a nagyokkal. Gratulálok az OPUS nyerődhöz,de ott hatalmas a közkéz és sok helyre fizettek a papírokkal amiket persze utána adtak.
Opit 56 tol tartottam és 565on adtam el választás előtt... 800 helyett! Nem panasz, mert jól jártam, csak azért mondom, mert sosem lehet tudni mi a teteje és az alja. Mi a rosszabb az elmaradt nyerő vagy az elvesztett nyerő? Túl kapzsi kobold vagyok és mind a kettőt utálom. 😉
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...