Szerintem is most a türelmetleneket kivéreztetik.
Egyébként mondjátok meg,de őszintén,miért kéne nekik ész nélkül venni? Azért,hogy rövid idő alatt az árfolyamot felhajtsák? Tartós lassú emelkedés sokkal jobb. Különben ezt az emelkedést senki nem nevezheti lassúnak :D
Mit türelmetlenkednek sokan? Ráérünk :D
Cél a 2500ft körüli sáv elérése és utána ha meglesz az akvi (ami idén jön) a 3000,majd A kategóriába kerülés után jöhet a magaslati levegő. Nagyobb esélye van az embernek itt duplázni akár rövid időn belül,mint felezni.
A különbséget is kell nézni. 1millánál a duplázás +1millió,de a felezés "csak" 500e. Na őszintén,melyiknek van nagyobb esélye akkor amikor a következő évek az informatikáé lesznek? Rengetegen figyelik a papírt azok közül akik eldobták,hogy ha esne 1600-1900 közt vissza vennék. Ezért nem fog esni nagyot,max úgy ha rásegítenek,de én úgy gondolom,hogy 1800-nál már rengeteg vevő lenne megint. Szerintem felfelé fogunk kitörni. Kérdés az,hogy mikor és előtte lesz-e 1-2 hinta még. Cél a 2500ft.
Akár majd 2 gyors szippantás után,hogy a kicsik ne tudjanak megint hullámot lovagolni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...