Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pedig a Kecskeméti könyv szerint éket úgy számolunk, hogy az ék elején található legnagyobb forgalmú napot vesszük, és így az ék szélességét mérjük lefelé, vagy felfelé a kitörési pontra. Attól függ, hog csökkenő, vagy emelkedő ék.
Én azzal azért nem látok nagy bajt, mert csak péntek miatt sántít, de az eleve divergencia is volt naposon. Új csúcsra ment de-t és du-n már realizálás is volt, visszaadták hatalmas napi forgalommal. Az indik is új csúcsra mentek volna, ha pl egy nappal később lesz realizálás.
Szép munka! Köszönjük! Ezt én nem vettem észre. Ez megmagyarázná 2040 miért tartja ennyire. Ha jól látom , akkor ez holnap ki is derül. Forgalom szépen csökken hozzá, ami igazolja is eddig. Az is látszik, h te sem most elemzed először ezt a papírt :) másodlagos trendvonal is látszik 1550-ön :)
Pár észrevétel a mai kereskedéssel kapcsolatban: -12:45-kor 15 percesen letörte 2060-nál az ék alsó szárát, technikailag esnie kellett volna onnan, ehelyett többször visszament 2080-ig, 2040 mindig visszatöltött. -ilyen kétes szituációban eddig mindig felállt egy 100-150k-s fal az emelkedés elé. Alig volt eladó. Hol vannak az eladó papírok? -tegnap és a mai is 2040-2120 között mozgott, tegnap felkötötték, ma le -ma átlagár 2076,2 Ft, 150 millás forgalommal -miután 16:45-re kiszedik 2060-ról 3,5k eladót, ezek a kötések: 30db:2080, 630db:2080, 9db:2080, 949db:2060, majd záróban lekötik 1076db-bal 2040-re, akit nem követ senki és 9k várja még 2040-en....
Magam sem játszom ezt magas összeggel. Csak szórakozás, illetve szeretem olvasni más véleményét is a chartomról. Csak szórakozás. Beülős vagyok én is, jól kitömtek év elején olcsó est médiával, azóta is "búsulok" :)
Ahhoz én nem vagyok elég képzett. Meg bátor sem. Beszállok valahol és egy célárnál meg ki. Mondjuk itt másképp volt, mert 1400-nál egyszer eladtam a pakkom.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...