Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Teljesen felesleges itt most ezen vitatkozni. Akik otthon maradtak, nem ugyanebben az arányban fognak úgy sem szavazni. M.P -ék úgy kommunikálnak, mintha ők nem szállították volna vagy mozgósították volna híveiket, pedig bizony de. A mobilszolgáltatók cellainformációja alapján sokkal többen voltak a Békemeneten egyébként. A döntés áprilisban lesz, majd mindenki szavaz a belátása szerint. Csak az számít, hogy a jelenlegi ellenzék kormányzásával jobb irányt vehet az ország, vagy rosszabbat! Lesz e Magyarországnak szakmailag kompetens, elismert vezetése! Erről szavazunk majd, erről döntünk, mindenki a saját belátása szerint!
Szerintem most így a hosszú hétvégén belefér egy kis politika, hisz most ez nagyon is aktuális, szemben a tőzsdevel ,hisz ott nem történik 4 napig semmi!! Na szóval, igen fidesz ingyen buszoztatása. Az én környékemről is (borsod megye ) rengeteg busz indult. Az elvakult fidesz ismerőseim borral , pálinkával felpakolva kihasználták az ingyen buszozást, mire odaértek jól be is basztak, sőt folytatás helyi kocsmákban, szartak a nagy nemzeti békemenetre😃 Nagy részük életében nem járt a fővárosban, de ezt az ingyen bulit nem akarták kihagyni!! Persze ők a fidesze fognak szavazni, holott világukat sem tudják, fogalmuk sincs semmiről, hogy mennyit loptak ezek a gecik 😲
Na ebben látod nagyon egyet értek veled! :) Túl sok elvakult ember van mondhatom mindegyik oldalon. Nem számít már semmi csak jól beletiporjanak a másikba a véleménye miatt amiből szeretnék kimaradni.
Igazad van. Az én hibám is hogy politikai topic lett most a 4ig topic. Viszont itt sokkal kúltúráltabban megy a vita mint más politikai topicokban. Elborzaszt ami azokban van.
Nem szeretnék ebben a topikban politikai elemzésekbe bele menni. Azért vedd figyelembe vidékről buszoztatással hozták be a tömegeket a Fidesz rendezvényére. Az ATV mindkét eseményt közvetítette ahol ugyanabból a madártávlatból korrekten megmutatták a tömeget. Elég nyilvánvaló volt a buszoztatások ellenére is hol voltak többen. Viszont ebből a számháborúbol sem indulnék ki. Sokminden történhet még addig ami bármely oldalra billentheti a mérleg nyelvét. Ezért is írtam felesleges még ezen filózni. Konfrontálódni meg aztán végképp nem szeretnék senkivel. Önmagában is elborzaszt hogy magyar a magyar ellen őlre megy mert másik politikai oldalon áll!
vidékről? ugyanmár ezeket vitték-ingyen meg ki tudja milyen zsarolással-de urnánál senki nem lát semmit.az országban rendszerváltást akarnak 7.2 millioan-kétharmad -de a többi is átvert ember.
Fővárosban Tisza de vidéken? A tegnapi meneteken is látszott hogy a Fidesz menetre vidékről mentek inkább, Tiszára fővárosból. Közvéleménykutatások pedig nem veszik figyelembe a lényegében számukra elérhetetlen, kis településen élő Fidesz szavazókat. A szokásos 1000fős kutatással szemben Orbánék végeztek egy több mint 150000 fős kutatást az egyéni körzetekben és ez alapján mondta Orbán hogy nyernének 80 körzetben.
Most úgy néz ki a Tisza simán nyerne, de sok van még addig bármi történhet ezért nem lehet megjósolni mi lesz. Attól nem kell tartani mi lesz ha M.P. nyer mert még ha akarná sem tudná elgánycsolni a céget. Inkább más irányból közelíteném meg ezt a kérdést. Kell e attól tartani hogy választás előtt a befektetők egy része mégis pánikol ami az árfolyamra negatívan hat? A grafikont visszanézve szerintem igen mert az előző választás előtt is ez történt pár héttel majd miután nyert a fidesz vissza rendeződött. Ráadásul azt is vegyük figyelembe akkor lényegesen kevesebb esély volt a bukásra. Az aki hosszabb távon kívánja tartani a részvényt úgy vélem bármi is lesz nem kell aggódni. Egyértelmű a 4IG növekedésre van ítélve. Egy dolgot látok csak ami rossz hatással volna ha ki terjedne a háború amitől isten mentsen meg minket.
Mi az elképzelésed, hogy zajlik majd a folyamat? Jön MP és közli a német, török, portugál tulajdonosokkal hogy vége, államosít? Elmegy MP Albániába, Montenegróba, USA ba, Egyiptomba és semmisé teszi a szerződéseket? Elmegy a kötvényesekhez, bankokhoz és megparancsolja hogy fejezzék be a hitelezést miközben a cég rendben törleszt? Sokak szerint eldöntött tény hogy jövőre MP nyer és 4ignek annyi, akkor az elmúlt hetekben a külföldi alapok miért veszik a részvényt ekkora forgalommal? Írdd le hogy fog zajlani az egész.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...