Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem csak ide, de az Orbán takarodj( én nem olvadom) topikba is 23- a az utolsó posztja. Nagyon idegesített, de tényleg jó lenne, ha életjelet adna magáról. Ez kezd aggasztó lenni...
Srácok, azért ne essetek túlzásba! És ha elege lett abból, hogy mindig igaza volt? Megunta, hogy annyit savaztuk, és egy időre leállt a fórumozással!? Feltételezem, hogy azért Madridnak is van jobb dolga, mint itt szerencsétlenkedni! Csak egy példa: a Mol topikban állandó résztvevő volt hónapokig(évekig) Balin, 4000 lesz nemsokára stb. Na mivel a szokásos Mol forgatókönyv valósult meg osztalék után, ezért már 2 hónapja nem írt. Van ilyen.
Ok, nekem nem is hiányzik a hülyesége, de azért csak emberből vagyunk. Ami fura, hogy a politikai topikba is akkor írt utoljára. Jogy ott savazták e vagy nem, meg ott is igaza bolt D vsgy nem, azt nem tudom, mert ilyeneket nem olvasok.
Megy a bennfentes kereskedelem.A tegnapi es a mai nap is ezt mutatja.Kulonben miert vennek mint a cukrot.Jo dragan merik ezt a szarkupacot.Lassan osszejon nekik a majdnem 500 milliardos hitel is.Minden is kell nekik,de kp. az nuku.Eredmeny meg mint egy sarki dohanyboltnak.EPS-153 FT.Klassz.
Még ha igazad is van, szerinted melyik részvénytulajdonost érdekli ebben a pillanatban? Itt mindenki keresni akar és ilyen lehetőség ritkán akad. Elhiszem és megértem, hogy rossz ezt part széléről nézni, de az ilyen megjegyzéseknél mindig az irigység sejlik...
Hany napja megy mar a bennfentes kereskedelem.Ti meg el vagytok csoppenve magatoktol.Milyen erdekes,hogy a ceg teljesitmenye nem indokol ilyen magas arfolyamot.Mindig csak akkor emelkedik ha Jaszai itt targyal meg amott,de penz az nuku lassan eleritek az 1000 milliardos hitelt.Megnezzuk aprilisban mi lesz mikor jaszai csak mint maganember repked majd a nagyvilagba.Kurva nagy bukfenc lesz itt.Persze attol meg barmeddig felhuzhatjak a semmire.EPS minusz 153 ft.Van ok az emelkedesre.
Tudnék válaszolni, de nem ismétlem magam. Ilyen lehetőség nem sok van. Ha nem szerelemből vagy a tőzsdén, hanem pénzt akarsz keresni, akkir kurvára nem érdekel, hogy Jászai áprilisban mit fog csinálni...Biztos lesznek bentragadók, de melyikben nincs. A tőzsde nem egy fix kamatozású befektetés, te is tudod és nem is kockázat mentes, ezt is tudjuk.
3720, egy kiskört is sikerült még ma megcsinálni, e hétre ennyi volt, jó sokat mentünk, nem biztos, hogy ez egyezséges, jövő héten kiderül, de úgy tűnik vannak még csodák!!!!!!!!!!!
Sziasztok most már gyertek Lőlő nettó 23 MILLIÁRDÉ szartelepet épít Debrecenben.Annyit nektek is megér.Ez nem világűr meg egyebek szennyvíztisztító és valóság.
Azért az el kell ismerni, nagy ötlet volt a Járainak odaadni a céget, gondoljunk csak bele Lölö ment volna ki tárgyalni, szerencsétlen még a magyar is nehezen megy neki, láttam egy MHB belső gyűlésen beszélni, hülyére röhögtük magunkat. Köszönet annak, aki ki találta Járait. Kösz.
Az érdeklődőknek jelzem hogy megvagyok, jól vagyok csak pihentem. A 4igről annyit hogy szerencsére tévedtem, én 2700 fölé nem vártam idén. Viszont a tegnapi és mai nap brutális volt. Árfolyamba ott vagyunk mint pénteken csak közben volt 13 milliárd Ft forgalom. Gondolom akik 3700 és 4500 között ennyi részvényt bezsákoltak, nem pár napra vették, lehet tudnak valamit. Egyébként ilyen napot mint a mai én már átéltem a 4igbe. A nagy felfutáskor még a covid előtt volt olyan nap amikor +15% és - 15% is volt az árfolyam változás. Lehet rosszul látom de az esést megvették, kb. 4milliárdért bevásároltak az esésben. Ez szerintem biztató. Mivel kb. 2500ról felhúzták 4500ig talán kB. 1hónap alatt ezért ez a korrekció nem meglepő. A kérdés az kik vették ekkora forgalommal és vettek e eleget vagy még gyűjtik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...