Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ismét bebizonyosodott hogy a napi 5-10% emelkedésnek nincs értelme, azt mindig zuhanás követi. Jobb a lassú folyamatos emelkedés. Ezek után az idei 2700-3000es árfolyamot el kell felejteni.
A Te hozzászólásaidnak mi értelme? Te semmi mást nem csinálsz csak személyeskedsz. Mert a részvénnyel nem foglalkozól csak velem. A másik topicból kitiltattál utána ide is követtél, de én vagyok a beteg szerinted.
És a mai hozzászólásaiddal áruld már el nekünk, hogy milyen plusz infót sikerült a nagyérdemű közönséggel megosztanod, mi az , amit mi nem látunk, de te igen, real előfizetés nélkül? Szerinted ki az, aki nem érti meg, hogy ekkora emelkedés után van lefele is? Te egyszerű mezeiséggel hergelsz itt mindenkit minden érdemi információ nélkül. És neked ezt ezerszer el lehet mondani, szarsz rá! De az, hogy te feszt itt bizonygatod, hogy mennyire igazad van, az már annyira gyerekes és nevetséges, hogy az már tényleg a normalitás határait feszegeti..... De megint én vagyok a hülye, hogy egyáltalán válaszolok... Re: 2440.-
Te szólítasz meg állandóan. Egyébként meg Te nem beszélgetsz, csak sértegetsz, személyeskedsz. Te reagáltál arra is hogy nem lesz 3 hónapig 2775 és Te akartál kárövendő lenni mert utána felment 2765ig. Nem jött be mert újból fordult az árfolyam. Sokan nem veszik figyelembe hogy lényegében 2 hét alatt ment 2030ról 2775ig és már 3000ról álmodtak. Kell a korrekció az újbóli emelkedés előtt. Ha a politika nem szól közbe jövőre akkor egyértelmű az irány de attól még a napi mozgásokra lehet reagálni.
Bocsi, de te tényleg egy beteg ember vagy minden rosszindulat nélkül. Ilyen nincs, amit te produkálsz, az nem normális. Tudom, most jön az, hogy megint a személyeskedés, de veled tényleg nincs értelme beszélgetni. Sajnálom... Re: 2435.-
Mielőtt beírsz legalább értelmezd amit írtam. Tényeket írtam. Ha jól láttam én voltam az egyetlen aki beírta hogy legalább 3 hónapig nem lesz ismét 2775, múlt héten 2440nél. Ha már a múlttal foglalkozol akkor arról miért feledkezel meg hogy már pár éve 1100 nál 1500ra vártad, én meg 600ra. 600 lett. Valóban nincs reálom mint ahogy sokaknak ha jól látom a beírásokat. Többen kérnek realt itt és más részvény topicban is. A többi hazugság, de már ajánlottam a részvény könyvet.
Ha jól emlékszem akkor írtad 600nál és, hogy a vásárlók idegesek lehetnek, meg 800nál is meg 1000nél, hogy tömés, stb. Olvasd vissza magadat 1 éve miket írogattál. Olyan nincs, hogy az árfolyam csak felfelé, meg felfelé és utána is felfelé megy. Kicsit gondolkodj!!! Akik 500ft-ért eladták, mint te, azok nem rágják a kefét??? Gazdag lehetnél már, de reálra sem futja, de azért osztod az észt :D 2465ft Mennyi volt 1 éve és 6 hónapja??? Aki tartja gyarapszik.
Erre a hétre szinte mindenki emelkedést várt, péntekre sokan 3000es árfolyamot. Az index miatti bevásárlásnak vége úgy néz ki, így már nincs vételi nyomás. A sok 2700 feletti vásárló most rágja a kefét, nem erre számítottak.
Péntekig még lehet egy meghúzas 2700 környékére.Utána,ha nagyobb gebasz nem lesz a világban akkor a következő nagyobb bejelentésig maradhatunk itt 2500 körül.Tartósan alá már nem gondolnám.
Meg lesz az 1,37 millió részvény, utána hogyan tovább? Visszaeső forgalom miatt árfolyam csökkenés vagy marad ezen a szinten? Az látszik a 2700as szint magas, onnan visszapattan. Egyelőre a 2500 kitart, itt állandósulhat a kereskedés?
A múlt héten volt olyan nap hogy a napi maxhoz képest esett 17 %ot. Az látszik hogy a 2700 feletti tartomány sok. Onnan visszapattan. Az a kérdés hogy a 2700 felett vásárlók milyen stopot állítottak be ill. ijedtükben rohannak e eladni. Sokan nem akarnak még hónapokra sem beragadni. Azért vették 2700 felett mert azt hitték héten 3000 lesz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...