Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Veszik mint a cukrot de ki adja ennyire? 700millás forgalom, folyamatos vétel és mégis csak 1,5% emelkedés. Holnap megint vissza 2050re és ott zajlik majd a kereskedés nagy része vagy végre elengedik?
Többszáz milliós forgalmak naponta de a 2000-2050 sávból nem tud kitörni. Rengeteg az eladó itt de mindent meg is vesznek. Próbált kitörni, volt a múltkor 2070, ma 2100 de egyelőre visszanyomják.
. A Magyar Telekom közkézhányada az eddigi 40%-ról 30%-ra csökken a
sajátrészvény-visszavásárlások miatt. Így a részvény súlya 29
bázisponttal 93 bázispontra fog csökkenni számításaink szerint. (Erste)
Valószínűleg a jobban értesültek vettek bele 2100-ig, akik pedig még mindig bizalmatlanok azok egy kis emelkedést látva eladtak. A saját példámból okulva én egyelőre biztos nem adok el egy darabot sem. Anno a Telekomba belevettem 300-nál, 600-nál kiszálltam és boldog voltam, hogy milyen jól jártam a duplázással. Most 1922-nél már inkább falba verem a fejem. Szerintem most a legnagyobb növekedési potenciál a 4ig-ben van. Lehet, hogy kell várni egy kicsit még, de a türelem meg fogja hozni a gyümölcsét ebben biztos vagyok.
Milyen erdekes,hogy egy pillanat alatt feltoltak 2100-ra.Meg veletlenul sem bennfentes kereskedes megy.Mivel hir nem jott ki.Percek alatt 150 milla forgalom.Elofordul az ilyesmi kishazankban.Odaat lehet tapsikolni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...