Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Érdekes, hogy Madridunk hogy csendben van ma. Nyilván nem hiányzik, de van egy fogadásom, hogy ahogy fordulunk ekkora emelkedés után, rögtön itt lesz az okos gondolataival. Na ezért szánalmas a számomra..
Nem realizált eredmény 203,66% Még jó, hogy nem hallgattam Madridunkra, pedig a broki haver is megmondta, NER részvénybe nem fektetünk. Opusom is 106%-on áll.... Re:1840-1850 között ugrál.11,5%.
Madrid mester mizu? Most már érthetőbb számodra is az a Befektetői hozzáállás amely mint láthatod beigazolódni látszik: "Buy and hold" , igen akár éveken keresztül...!
Igen eltűntél Tesó ;) 600-ra vártad...meg is lett, csak elé még tettek egy 1-est + még 300 forintot :) Esetleg még valamilyen befektetői tanács, vagy egy bocs fiúk beírás?
Nem 600ra vártam. 3 éve 1100nál írtam hogy 600 lesz. Annyi lett. Most azt írtam 800 lesz. De már 1100-1200 körül írtam hogy tévedtem. Azt is írtam hogy ha átlépi az 1400at akkor határ a csillagos ég.
Sziasztok! Lelkes amatőrként érdeklődnék, hogy szerintetek mi várható a napokban, nagy zuhanás, vagy esetleg ez a szint jelenthet egy új támaszt a további emelkedéshez?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...