Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt te csak most veszed észre??? Milyen érzés kimaradni belőle és beszélni lefelé értelmetlenül??? 100millióid lehetnének, de real nélkül vagy. Ha jól emlékszem volt 2500db részvényed az elején, amit ötödöltek, meg tizedeltek, az akkor most 125000db részvény lenne, ami most 190milliót érne alsó hangon. Helyette most van... 1530ft és 890milla
Valamit még mindig nem tudunk. Én év végére mondtam leghamarabb az 1600-at de ez most nagyon robog szembe. Akik 1500 felett 30K-t kivesznek, azoknak van valami nagyon tuti információjuk. Ezek már megint nem a marika nénik.
Nem ráolvasom, csak felvilágosítom, hogy megérte-e neki. Mire volt jó? Ő úgy élte meg, hogy bukott és ezért írt minden negatívumot a cégről és ezért várta mindig lefelé.
nem olyan hülyegyerek, hogy ne értené. ez van. én bevallom nem vagyok híve a pofára esettek rugdosásának. szvsz levonta a konzekvenciát már hetekkel ez előtt: tévedett. nekem ennyi elég volt.
szerintem amig nincsenek öntögetések, addig türelem. ha napi max közelében zár, akkor holnap minimum egy 5% plusz megint benne van. aztán utána mehet a lengőteke
Igen, a forgalom az, ami meggyőz arról, hogy ezt most nem a marinénik veszik és itt valami készülődik. Nem adtam egy darabot sem egyenlőre. Re: 1658.- Szakértőnk milyen csendben van ma....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...