Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
istenem b+ hogy ti milyen kibsztt unalmasak vagytok. mint két protézises nyanya egy nyugdíjas otthonban, akik azon vitatkoznak, hogy 54-ben kinek a receptje volt a mákos kisfaszom....
Persze, el van mentve és amikor rice hülyeséget ír bemásolom. Nehezen bírja a kritikát, nemrég az egész fórumról kitiltották egy időre, ma már pompiba is belekötött, annak is tiltás lett a vége. Nem rég shortos is leírta mi a baj riceal.
"De mit várjunk attól aki több mint 3 éve 1100nál 1500ra várta, erre 600
lett és kijelentette hogy igaza lett. Mert neki 600=1500." Egyszer, ha lesz időm, isten bizony összeszámolom, hogy ezt a mondatot hányszor írtad már le. Vagy ez el van neked mentve a kedvencekbe?
Még mindig nagyon gyenge a szövegértésed. Olvass még sokat és egyszer végre megtanulsz szöveget értelmezni. De mit várjunk attól aki több mint 3 éve 1100nál 1500ra várta, erre 600 lett és kijelentette hogy igaza lett. Mert neki 600=1500.
Én is vártam a Telekomban 600-ról a korrekciót mondván, hogy a duplázás után biztosan esni fog, aztán látjuk hova jutottunk. Azóta is verem a falba a fejem.
Volt reggel egy nagy vevő. Aztán annyi. Itt már járt 2 hete. Ezt a szintet kellene átlépni de innen egyelőre visszajön. 1450 fölött kellene zárni és akkor új távlatok nyílnak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...