Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mindenütt azt olvasom hogy hatalmas jövő előtt áll a 4ig, még innen is fejlődik tovább bevétel és ebidta szinten. Csak hát ebből a kisbüfik nem részesülnek. Sem osztalék sem árfolyam növekedés még nem várható évekig.
értem amit írsz, csak ettől még nem logikus. te magad írod, hogy kicsi a közkéz, oda rakják az árfolyamot ahova akarják. majd leírod, hogy az árfolyam nem reagál semmire. :) hát mert nem rakják oda ahova akarják. :) szerintem a kopasznak baja lesz ám azzal, ha az 1000-1200MRD-os cége jövőre is csak 250MRD-ot fog érni a piacon. Most ez az adósságok miatt rendben van, de ettől még fogja őt ezt zavarni rendesen. :)
Mivel kicsi a közkéz, a nagy tulajokat meg nem érdekli az árfolyam, az adósság hatalmas, így hiába 1000 milliárdos cég ha a piac 100ra értékeli ezen okok miatt. A q3 óta a csapból is a 4ig folyik. Presentáció, riportok, interjúk. Az ebidta rekordon, erre az árfolyam hogy reagál? Szinte sehogy.
" 237 milliárd forintos piaci kapitalizációjú cégcsoportnál azt várják a
következő évtől, hogy működnek a szinergiák és a részvényesi
értékteremtés 2025-ben is" Milyen részvényesi értékteremtés? Ha holnaptól 1200 Ft lenne egy 4IG részvény még akkor is csak inflációt korrigálná. Közben meg alig 3 éve még 1100 Ft felett is volt az árfolyam. Nem veszik észre hogy bármit tesznek, elszállt a bizalom? A napi forgalom felét az srv. teszi ki, szinte nem kell senkinek. Nagyok ha akarják sem tudják venni, alacsony a közkéz.
Ugyanaz az önámítás megy, mint amikor anno a sokkal kisebb méretű Econet hízott anno rádióval, Szigettel, stb-vel. Nagyon kísérteties a hasonlóság, ott (utólag visszanézve) nem győzték kiszivattyúzni a pénzt a cégből. Itt másképp lesz, mert itt jót akar a PedoFidesz cég a részvényeseinek. :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...