Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Várjuk csak meg ezt a dedcatbounce-t. Az lesz az érdekes, hogy hol lesz az alja. Teszteljeti még simán a 700-730 közötti zónát. Ha újra feljön onnan, akkor van remény egy tartósabb fordulatlra.
Ez így van. Nem magasztalom a céget, a kommunikációjuk szar és magánvéleményem, de sztem megy a muttyer ezerrel. Ettől függetlenül jövőre beindul a ONE és onnantól kezdve egy másik era kezdődik. Sztem a telco EBIDT-et fogják az égbe emelni és az IT/üzemeltetés el lesz dugva.
hát borzalom :) sztem aki tudja hova fog befutni a cég, annak halál mindegy, hogy itt most milyen bohóckodás megy 720-780 körül. Ha bebasznák 700 alá, még vennék pár 10K-t aztán 2-3 év múlva meglesz a gyereknek a lakás.
Addig amíg a rengeteg adóssággal nem kezdenek valamit szerintem nem lesz komoly emelkedés. Folyamatosan összehasonlítják a mtelekommal és mindig az jön ki hogy sok az adósság.
Azért ha néztél már TA-kat akkor tudod, hogy ebből az alakzatból nem fog 1260-ig kitörtni egy lépéstben. Pláne nem ebben a hangulatban ami most a béten van. Ha csak szépen fluktuál és lassan elkezd felfelé araszolni, már nyerő a helyzet. Benne van az is, hogy kupánvágja megint valaki. Ettől még a cég az ország legnagyobb telco cége lesz 2-3 éven belül és majd lesz pislogás. Én 1800-ig már csak nézek ki a fejemből, de legszívesebben 2000 felett adnám, úgy 2100-2400 között.
Úgy látszik annyi történt hogy visszahozták oda ahol a jelentés előtt volt. 770-780 környéke. Lehet itt megáll aztán hónapokig megint nem történik semmi. Hacsak a közgyűlés után el nem kezdi venni megint a cég. Csak akkor meg az így is alacsony közkéz fog tovább csökkenni. Úgy látom tévedtem, én 700 alá vagy akár 600 alá is vártam látva hogy mini pánikot okozott az 520as ár.
Csakegyolvaso
hétfő, 15:42
En mar reg megmondtam hogy 560 a cel utana meg 300 Csak a szokásos. Amit jósol, annak az ellenkezője történik.. Re:780.-
Minden elmond a BÉT-ről és a magyar tőzsdekultúráról, hogy a NUTEX nevű, üres céh azonos forgalmat bonyolít le, mint Magyarország legnagyobb telekom és IT cége. Ez a totális nonszensz kategória.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...