Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Alakul ez. Ha 760 elesik 700 alá megy írtam korábban. Közelebb van a 700hoz már mint a 800hoz. De hát nekem nem hisznek, bezzeg annak aki azt jósolta hogy április végétől irány a 900 majd 1000, annak hisznek.
Akárhogy nézem, a kereskedés egyre kisebb áron megy. 760 elesett. Most már alatta megy a kereskedés és a napi minimum mindig egyre lejjebb van. Állítólag a tőzsde a jövőt árazza, ezek szerint nem sok jót várnak a jövőben a 4igtől.
Egyébként meg nézd meg a másik 4ig topicba milyen beírások vannak. Pedig állítólag az a dicsérő topic. Lassan riceon kívül nincs más aki dicsérné, eléggé el van keseredve szinte mindenki.
realmadrid
péntek, 20:15
Előzmény:
realmadrid
520 Ft a cég szerint. Na lesz itt nagy zuhanás. JG értéket teremt a kisbüfiknek. Egyenlőre nincs zuhanás, pedig te ezt is megmondtad....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...