Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A Space Com. a mai napon kezdeményezte a Tel AvivJaffa Kerületi Bíróságon adósságrendezési tervének jóváhagyását. Tehát ha jól értem a Space Com. nem tudja fizetni a tartozásait, lehet most lehetne olcsón megvenni a céget, bár nem tudom, hogy érdemes e befektetni egy csődközelben lévő cégbe.
Az a kérdés miért van csőd közelben? Sem a kínaiaknak sem a 4ignek nem engedték meghatározó tulajdonrészt szerezni, nagyon védték az Izraeliek. Valamiért fontos ez a cég.
Törölt felhasználó2023. 11. 07. 19:54
Lehet, hogy a részvényt bocsát ki amit a 4ig jegyez le, ezzel növelve a részesedést?
Ha jól olvastam ez a 20%-os részesedés alig 1 milliárd ft-ot takart, tavaly pedig 1,5 milliárd ft veszteséget okozott a cég a 4ig-nek, úgyhogy erre a hírre inkább pozitívan kéne reagálnia a piacnak szerintem, mint negatívan 😁 (Ja várjunk, a pozitív hírekre úgysem reagál semmit 😅)
jah es mas joslataival ne mfoglalkozo lakik 1500-ra vartak? xD Jah bocs enyembe belekotsz persze mert ez fog megvalosulni en ne maggodok mert kerulom ez ta reszvenyt es biztos vagyok benne hogy meglesz a celaram.Mar nem sok van hatra az 5 evbol es el kell szepen kezdeniuk torleszteni.Es iylen cegekkel ami ebbe a foshalmazba van mind veszteseges plussz eu penz se jon meg az IT reszleget se tudjak nagyon meghajtani igy elegge minuszos szamlak fognak jonni.Portugal alapotoknak egyre kevesebb a reszvenye a cegbe es meg nevet is valtoztattak ne kelljen adozni? vagy nem is ertem xD Rheimental is hamarosan koccolni fog innen csak turelmesen ki kell varni.
Törölt felhasználó2023. 11. 08. 10:48
madrid, erre mondom, hogy mű az egész 5k eladás, majd 7k vétel
Nem igaz, hogy annyira védték volna korábban az izraeli hatóságok a SpaceCom-ot. https://en.wikipedia.org/wiki/Spacecom Meg akarták venni a kínaiak, de nem kellett nekik, visszaléptek, mert nem tetszett nekik a cég, nem a kormány avatkozott közbe. Mint most ahogyan most már nyilvánvalóvá vált, nem véletlenül.
Maradjunk a tényeknél. A negyedéves jelentésből kiderült hogy már nyereséget termel a cég de nem is ez számít hanem az ebidta. Ekkora ebidtánál simán fizetik a hiteleket, kötvényeket. Már eddig is fizettek. A portugál egyben átadott 3%ot JGnek, de azóta nem csökkentett, most is 5% feletti tulaj. Rheinmetall pedig nem távozik , most bővíti a 4igvel közös céget, elindultak a fejlesztések. Sőt a rheinmetall tovább fejleszt itthon, most építik a várpalotai gyárat. Nem sokára q3 abból sok minden kiderül. Ne keverjük az árfolyamot a fundával. Az árfolyam szar és ki tudja meddig marad itt, mivel kicsi a közkéz könnyen meg lehet futtatni felfele , volt már rá példa. A funda viszont ígéretes , a q3ból kiderül hol tartanak.
Valami készül! Valószínű elengedik összes extraprofitadót !IG-nek is. Ugye tavaly veszteséges volt, tehát nem fizetett. Amikor meg nyereségbe fordulna addigra jön a bejelentés! Kis beruházást elvárnak gondolom és elengedik neki is! Saját magukkal nem basznak ki! Árfolyamot figyeljétek! Lesz valami!:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...