Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pontosan ugyanaz zajlik még mindig csak alacsonyabb árszinten. Öntés, belevétel, öntés belevétel csak egyre lejjebbi szinteken. Ez nem pakk átadás, az simán meg lehetett volna otc-n, vagy a piacon 1-2 tételben. Ez tömés monavis módra. SZvsz.
Ez tozsde... mi meg kicsik vagyunk. Ha nem lenne a fejunkben koncepcio vagy terv akkor ez kb erme feldobas lenne. Minden okunk megvan/volt ahhoz hogy remenykedjunk a 900-ba. Ahogy irod a ceg jo, jot emelkedett iden. Rengeteg jo hir erkezett. Ennek ellenere benne van hogy nem arra megy amerre sokan gondoljuk. De azt gondolom hogy ez nem csak 4ig-ra ervenyes. Kevesebb mint 2 honapja az otp topicban kb hukyenek neztek mikor megkerdeztem hogy az otp-nek mitol kene felmennie 18000-re... es most lehet latni hol van. Opusnal mivan? Mi mozgatja? Szerintem sokak szamara erthetetlen. Igen, belatom hogy azon az idotavon amit terveztem azon szopunk. Sokan. De nem fog megremegni a kezem mert idovel ki fogok szallni belole. Mol-lal ugyanezt vegig jartam. 2883as atlaggal honapokig hallgattam h soha nem megy fel... erre tessek. Szoval kitartas
Igen ettol a november 30tol kicsit tartok h nagyon barmi benne lehet. De vagy szopas vagy orom, de semmi koztes... En bizok benne azert szivem melyen. Igazabol azzal nyugtatom magam h mar ilyen forgalom mellett lehetnenk 700 korul is. De ezt a 800 felettit tartjuk. Ha benez 800 ala akkor beiszok..
November 30.-án megjelenik hivatalosan amit amúgy is tudunk. Rekord árbevétel, rekord ebidta, nyereség is nő. Nem ez okozza az esést hetek óta. Itt valaki kitáraz mint pár éve a Monavis. Valamit tud ami ha kiderül zuhanás lesz.
Kövezzetek meg, de nálam most érte el a 4IG hogy nyugodt szívvel hagyom abba a napi nézését. 849-es átlagáram van. Én azt gondolom fundásan jó a cég, lesznek itt eredmények, de most valami más érvényesül. Ebbe pedig nekünk nincs beleszólásunk. Szerencsére ez a pénz nekem ha éves szinten van benne, akkor se visel meg. Illetve... mást nem tudok csinálni. Srácok, remélem mihamarabb zöldbe fordulunk!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...