Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valami van a háttérben amiről nem tudunk. A 840 - 870 sáv elesett de úgy néz ki a 820-840 is. Az a kérdés a 800 megtartja e. A 900nak annyi, azt várhatja aki akarja. Ha pozitív hír lenne várható akkor nem esne így.
Ezt írtad a másik topicban:"Nekem az a fura, hogy amit te vizionalizálsz, azt a bennfenteseknek is
tudnia kellene, meg a nagy eladónak is! Miért itt szórná ki a nagy
emelkedés előtt? " Hát ez az, ha itt emelkedést várnak, 900 meg 1000 ft-os árfolyamot akkor ki az a hülye aki 800on szórja? Azért szórja 800on mert tud valamit, nem 900ra meg 1000re számít hanem jóval alacsonyabb árfolyamra. Itt valami nagy gebasz van amiről nem tudunk.
Mindent meg lehet magyarázni, van pro és kontra madrid...! Senki sem tudhatja, hogy miért itt és most adakozik aki azt teszi, amúgy az ő dolga! 700 alatt is ez történt, mégsem lett igaza azoknak akik ott adogattak! Nem ezen fog múlni a részvény sorsa nyugi..!
Nekem a cég teljesítménye a lényeg, meg az irány amerre mozdulnak...az pedig szerintem rendben van! A papírral meg kereskednek, én befektető vagyok, tehát nem izgat hogy éppen hol áll a kurzus.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...