Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
840-870 sáv lejjebb ment , most már 820-840 a sáv. Következő 800-820. Azt hittem q3ig megmarad a 840-870 sávban, de rám cáfolt. Tud ez mindig lejjebb menni. Ennyi jó hír hatására nem emelkedik, míg a telekom fele ennyi hírre duplázott.
Te vennél 4ig részvényt? ChatGPTSajnálom, de nem vagyok képes részvényeket venni vagy bármilyen pénzügyi tranzakciót végrehajtani. Én egy szövegalapú mesterséges intelligencia vagyok, és csak információval és tanácsokkal tudok szolgálni. Ha részvényekkel kapcsolatban kérdése vagy tanácsra van szüksége, javaslom, hogy konzultáljon egy pénzügyi szakértővel vagy használjon egy megbízható pénzügyi alkalmazást vagy platformot a részvényvásárláshoz és kereskedéshez. Ne felejtse el alaposan kutatni és megfontolni a döntést, mielőtt részvényekbe fektet.Esetleg kérdezze meg a nagyszerű megérzésekkel rendelkező realmadridot!
Írásodnak miköze a 4ighez. Ez csak személyeskedés. Én már 2 éve kb.900as árfolyamnál megírtam hogy 700alá visszamegy, háború tól függetlenül. Mások 1500ra várták. Érdekes a telekomot nem érinti a háború? Sőt a 4ignek szárnyalni kellene az ismert okok miatt. Az árfolyamról még annyit, várják a AH eladást ettől az emelkedést de megfigyeltem hogy mindig a jó hír előtt 1-2 héttel már emelkedik az árfolyam és amikor megjelenik a hír már indul a realizálás. Most esik az árfolyam tehát jó hír nem várható.
Nagyon jo vagy! Egy igazi filantrop! Az elmult 2 evben mindent eltalaltal! Erezted hogy haboru lesz ukrajnaban es tudtad hogy emiatt esni fogunk, erezted most is hogy izrael haborus helyzetbe jut, es emiatt sem felfele robog a reszveny Annyira kiraly vagy, hogy mar csak azt nem ertem, ilyen tehetseggel hogy-hogy nem teszed meg a teted es shortolod a reszvenyt folyamatosan? (Nyilvab a te kisugarzasoddal es eletenergiaddal long poziciok nem johetnek szoba, mert akkor pozitiv iranyba kene a sikeresseg erdekeben spekulalni, de te nem ugy vagy bekabelezve! ) Amugy en halas vagyok az Egnek, hogy nem vagyok se kutyad se macskad, se ismerosod, mert oly merteku negativ kiaugarzasu leny vagy, amely minden embert a kornyezeteben megmergez. Kitartas azoknak, akilkel kapcsolatban allsz, remelem nem depressgios meg egyik sem! (Csak jelezni szeretnem, mosolyogva irtam a hozzaszolasom, nem erted el a celod, nem idegesitetgel fel, szimplan a tobbieknek irtam le a velemenyem rolad, nulla erzelmi kiingassal, tenyszeruen es targyilagosan) "Hiaba jon a szokasos nihill valaszod erre, hogy megint szemelyeskedes megy, vagy ugye igazad volt es varod a valaszt erre, nem kapod meg mert jelentektelen, mint amilyen az itteni tenykedesed is :)" ja es csakugy mint te, minden aldott nap ugyan azt mantrazod 0-24, ugy en is hasonlo gondolatokat tudok csak hozzafuzni a - madrid jelenseghez
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...