Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ezt már többször leírtam, hogy szvsz ha valaki ilyen mennyiséget el akar adni, úgy hogy nincs ekkora forgalom, akkor azt iceberg eladóként tenné (ép ésszel) ez ilyenkor bűzlik attól, hogy nem akarja, hogy még menjen pl mert venni akarja lentebb, vagy még ügylet köttetik ezen az árfolyam szinten stb.
Mivel a másik 4ig topicba nem írhatok ezért itt írok ricenak. Te nem látod mi zajlik az országban? Te nem látod hogy elszúrta a kormány a gazdaság kezelését? Az EU-ban a magyar már lassan szitokszó. Nem az országot szidom hanem a kormányt. Egyébként ha figyelted az írásaim akkor láthattad hogy pl. az Orbán takarodj topicban még így is többször a védelmükre keltem mert azért nem minden fekete. A 4ig-t sem szidom, elismerem hogy fundásan jó a cég. Én az árfolyamot szidom.
Én nem írnám le Madridot, részben osztom is a véleményét, a Mo.-i kilátások tényleg a béka segge alatt vannak, miközben a 4ig árfolyama sem volt túl fényes ha az elmúlt évek tendenciáit nézzük, ezért teljesen meg is értem hogy kételkedik, több éves tapasztalattal a háta mögött. Én pont a "felívelést" megelőzően, alig 3 hónapja kezdtem el tőzsdézni viszonylag fiatalon és vettem többek között 4ig-t, így bevallom kevesebb a személyes tapasztalatom. Annyit viszont le tudok szűrni, hogy a 4ig árfolyama mostanában jóval stabilabb más részvényekéhez képest (miközben az általános piaci hangulat hazai és nemzetközi szinten is elég negatív), és bár általában alig reagál rá az árfolyam, de azért ennél a cégnél érkeznek a jó hírek szép számmal, és várhatóan még fognak is. Ha mindezeket összevetem egyenlőre nem nagyon látom okát jelentősebb esésnek (ami ilyen környezetben már félsiker), viszont olyan változások lesznek ennél a cégnél a közeljövőben, hogy abban bízom idővel a korábbi évek tendenciájával is szakíthatunk, és hosszútávon ez a részvény sokkal többre is lesz még képes. Ezért bár az indulásom óta már majdnem 30%-ot hozott nekem a 4ig, jelenleg nem tartom indokoltnak a profitrealizálást, egy darabig még biztosan itt szeretnék maradni :)
A dugó teszi a dolgát. Egyszer csak türelmüket vesztik az eladók és leöntik a fenébe mert sem 850en, sem 851en nem kell senkinek. Csak az a kérdés meddig tart a türelem.
Te sem érted, csak megy a felbeszélés a részedről. Nem érted hogy a funda és az árfolyam 2 különböző dolog. Ez ner részvény ezt sem fogod fel. Nem érted hogy a bizalom nincs meg, komoly befektető, alapok nem veszik mert ner részvény, ráadásul kicsi a közkéz.
Felbeszélés?? Megint keversz valakivel! Hidd el, én tökéletesen értem, aki itt nem érti az bizony nem én vagyok. Nem is írogatok baromságokat napi szinten!
Rice már megint velem foglalkozik a másik topicban, ráadásul hazudik össze vissza. Csődöt nem vártam sem itt, sem országosan, sőt még az Orbán takarodj topicban én védtem a kormányt csőd ügyben. Hadházy megtette a feljelentést? Meg. Azt nem írtam hogy igaza van, azt írtam ha Orbánék veszítenek a választáson akkor nehéz idők jönnek a 4ignél. Ne feledjétek pont rice az aki a felmenetelnél adta, adja a részvényt ezért felbeszél állandóan. Kikezdett már pár embert aki átlátott rajta pl. Csakegyolvasót, pompi.
Milyen baromságot. Napi szinten megírom hogy fog viselkedni, hol fog zárni. Eddig bejött. Az aki hónapok óta 1500 at még 900at írogat az jó tudom mert csak szépet szabad írni a 4ig ről.
Más beírta a tévedését? Az aki állandóan 1500ra várta, aki most hetek óta 900at ír, aki 870nél azt írta jönnek a vevők erre 840 alá ment az bírta? Rajtam kívül senki nem írta be ha tévedett.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...