Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendben, nézzük meg nap végén. Ha tévedek , természetesen elnézést kérek mindenkitől de remélem annyi esze van mindenkinek hogy nem a fórum beírások alapján kereskedik.
"Ha az infrastruktúra kiszervezésre kerül egy önálló társaságba,
onnantól nagykereskedelmi megállapodásokon keresztül más szolgáltatók is
használhatják, és így az értéke még tovább növekedhet. Az előbbiekben
említett tranzakciók több száz milliárdos értéket teremthetnek majd." Legyen így de ettől az árfolyam nem fog szerintem emelkedni. Ott az opus, mekkora értéket tettek bele és mi lett az árfolyam vége. Továbbra is azt mondom, ner cégbe komoly befektetők nem vesznek bele a tőzsdén.
Az opus az teljesen más.Ott meszaros nem veszi a saját reszvenyeit ,és osztalékot sem fizet,csak mindent kilop.Itt meg valószínű,hogy jövőre mar ismet lesz osztalék.
Legyen igazad. Mondjuk azt nem értem hogy a ner az opusból mindent kilop ahogy írod de a 4ig az más lesz. Miért lenne más? Ez is ner cég? Legalábbis szerintem így tekint rá a piac, azért van ott az árfolyam ahol és nem 2000nél.
Kedves Madrid! És te hová is várod már egy ideje? Csak hogy egy klasszikust idézzek: ( egyre kisebb az esélye).. És hogy ne legyél vakon, ha már nincs reálod:
Szerintem ez egy átmeneti időszak. Túladott volt, hetek, hónapok óta csak esett. Ez egy korrekció aztán jön az újabb esés. Nem hogy a 700al, a 690el sem tud megbírkózni. Szvsz.
Ezek a néhány(száz) darabos visszakötögetések nyilván nem azért vannak, mert az illető nem bízik a papírban vagy pénzre van szüksége, ez szimpla rosszindulat és van egy kis politikai fílingje a dolognak. Én remélem, hogy a jövőbeni történések el fogják söpörni ezeket a lekötögetéseket.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...