Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Meg volt a bolondok órája. Mindig ez van. Jön egy jó hír, az első órában ráugranak, nagy az emelkedés, aztán lecseng az egész, nap végén meg megy a csodálkozás, főleg ha minuszba zárt. Szvsz.
Szerintem Pompi barátod topikjában elemezd ezt ki, ott egyet fognak veled érteni. :) Egyébként már ma is kereshettél volna, ha nem csak a hülyeséget mantrázzátok. Mondjuk nekem mindegy, de kiváncsi lennék, ti mivel keresitek ezen a tőzsdén a pénzt, Madriddal egyetemben...
ne legyel naiv semmiyle njo hir nem jott ki mire fol megy fel?Csak is az miatt mert most erre a hirre el lehet adni a reszvenyeket amiket 650 alatt vettek egy kis nyereseggel. 90 milliardot vagy mennyit kaptak az mi?Eves szinten csinalnak tobb milliard veszteseget es van 800 milliard adosaguk.Hiaba jott 90milliard semmti nem jelent.Tehat igen tomnek.Egyszeri bevetel ami jol nez majd ki a neygedeves jelentesben.KB ennyit er.Opusnak is sok idobe telt mire lement 100ig ennek is biztos beletelik annyi idobe.Szep lassan meglesz az a 300-as ar.
Ezt a több milliárd éves veszteséget még mindig nem érted. Az ebidta a lényeg. A veszteség az écs miatt volt, van de ez nem jár készpénz kiáramlással. Jelenleg azt látni hogy negyedévente marad a kasszában 30 milliárd készpénz , simán fizetik a hiteleket. Fundásan jelenleg nem látok problémát. Az árfolyam az más kérdés, de ezt már többször leírtam.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...