Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mivel oda nem írhatok, így ide írom. Rice tanulj meg szöveget értelmezni. Opus 810-100-140 mint írtam , van honnan emelkedni. 4ig 1100- 600-658 most. 4ig még az út elején van. Meg kellene már érteni hogy az árfolyam és a funda kettő különböző dolog. opus, 4ig Ner papírok, lehet bennük óriási nyereség , attól még az árfolyam nem fog emelkedni.
Cég nem veszi, nem is kell senkinek. Amikor a cég belevesz, akkor bezzeg pár kis büfi ráugrig. Érdekes hogy csak azokon a napokon van lényegében kereskedés amikor a cég veszi.
Kíváncsi lennék az Opus szárnyalásával kapcsolatos véleményedre, A 4IG-vel kapcsolatosan mindig azt írod, hogy nem kel a kutyának sem, mert NER cég. Akkor mi a helyzet az Opusszal NER cég ügyileg? Ugyan az a cég, mint 3 héttel ezelőtt, mégis 3 hét alatt közel 50%-ot emelkedett az árfolyama. Valaki anno azt írta, hogy nem elég a jó funda, a cégnek divatba kell jönnie ahhoz, hogy komolyabban emelkedjen az árfolyama. Egy ideig a Masterplast, aztán a Telekom, most talán az Opus van divatban. Szerintem hamarosan eljön a 4IG ideje is.
810ről csökkent 100ig. Most 140, ezt már párszor eljátszották hogy egy szintnél elkezdett emelkedni aztán mikor mindenki örült hogy végre fordult akkor még mélyebbre zuhant. Ne így legyen de simán eltudom képzelni hogy 150nél fordul és 90ig esik.
Nagyon jó. Menjen csak. Rengeteg beragadt kisbüfi van 300-800 között, hátha egyszer szabadulnak. 4ignél cég nem vesz, nincs is forgalom. Vett a cég 170k darabot, arra jó volt hogy a zuhanás megállt. Stabilan 640-650en megállt.
Nincs forgalom ez igaz, de bármikor fordulhat a kocka. Példa lehet erre a Masterplast vagy akár a Telekom, ahol 5-6 évig is napi minimális forgalommal stagnált az árfolyam, aztán néhány hónap alatt a Master 8-szororozott, a Telekom duplázott. Az Opus esetében láthatjuk, az hogy NER cég nem akadálya az emelkedésnek, ha valakik látnak benne fantáziát. Ha a 4ig rendezi a sorait, hozza a jó eredményeket simán duplázhat az árfolyam. Meglátjuk...
5 év folyamatos esés után (810-100) persze hogy nagy az öröm az opusban. Főleg annak aki 100 körül bevásárolt. Meglátjuk mi lesz a vége. 4ig még nem esett annyit mint opus, még van tér lefele. Persze itt is lehetne egy hirtelen plusz 60 % de nem tudom elképzelni hogy a 4ig árfolyama idén meghaladja a 900at de még a 700at sem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...