Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Madridnak mindig igaza van..... realmadrid
kedd, 13:03
Előzmény:
rice2
Ismét megszivattad a felbeszéléssel a kisbüfiket. A 900 felett vásárlók jól megszívták ismét. Gondolom te voltál az egyik aki tömte itt a kisbüfiket. Már megint igazam lett úgy látom. Az emelkedés nagy részét már visszaadta. Folytasd a felbeszélést a másik topicban, itt reálisan nézzük a dolgokat.
Céget nem érdekli az árfolyam. Régen 800on is vettek, aztán meg beesett az árfolyam 600ra, ott meg akkor nem vettek. Mivel a közkéz nagyon alacsony ezért nagyok piacin nem veszik. Most is kicsik veszegetik. .
Ma megint egy kicsit húztak rajta aztán elég volt egy 10k öntés és el is tüntek a vevők. 920 felett már ki kell szállni, elrakni az eddigi nyerőt. Szerintem. A 920-950 sávot nem tudja átvinni.
Na ez az, amit Ő a büdös életben nem fog megérteni, pedig már nem egyszer próbáltam neki elmagyarázni, hogy a napi állás csak annak lényeges, aki swing trade céljából vásárol. Nem is lesem minden nap vele ellentétben, a mai meg holnapi napnak meg aztán végképp semmi jelentősége nincs. De nem baj, hagy lesse, van ami sosem változik...
3 éve 1000 felett nem venni kellett hanem adni Madrid, aki nem így tett annak inkább azt írnám, hogy hagyjon fel a tőzsdével mert nem biztos hogy jó helyen próbálkozik.
Én 3 éve 1000 felett azt írtam hogy adni kell, erre én lettem lehülyézve mert hogy ez 1500 lesz. Ez volt szinte mindenki véleménye. Most azt írod hogy 3 éve igazam volt.
Gúnyolodsz de írásodból kiderült hogy 3 éve ugyanazt gondoltad a részvénnyel kapcsolatban mint én csak féltél közzétenni nehogy céltábla legyél mint én. Ezek szerint féltél nehogy megszoljon a sok felbeszélő.
Nekem volt 3 éve, 5 éve sőt most is van 4IG részvényem Madrid! Ez nagy különbség közöttünk! Egyáltalán nincs bajom a véleményeddel, mindig fontos az ellenvélemény de Te sem vagy tévedhetetlen... Ha nem felfelé várnám nem tartanám és bővíteném! Szerintem valakivel összekeversz! Aki pedig a neten vágyakozik az elismerésre az inkább vegyen egy kutyát, mert az feltétel nélkül szeretni fogja! Nekem is van ;)
Párszor jól hozott 4IG. 600-650 nél vettem 850-900ig tartottam. Mutatóban van pár részvényem de nem látom a jövőt. Ha arra keresem a tényeket emelkedhet e az ára akkor a válasz igen, ha arra csökkenhet e akkor is igen a válasz.
Idézet a másik 4ig topicból."Szia! azt elfelejti mondani ,hogy 2021 Szeptemberben 976 ft volt a papír,a mai napig nem érte ezt el!" Azóta mekkora volt az infláció? Mekkora volt a forint romlás? Szép ez a mostani árfolyam csak keveset ér. Lényegében 1400 fton lennénk nullán 2021hez képest.
Ugyanez elmondható az alábbi papírokról is: OPUS 800Ft, Autowallis 250Ft, MOL 3300Ft, Waberers 5000Ft, Appeninn 760Ft, DELTA 110Ft, Akko 440Ft Az összeg azt mutatja, hogy milyen árfolyama volt (már) a papírnak pár éve. Ha így vesszük alig van olyan befektetés a BÉT-en, ami megérte az elmúlt 6 évben. OTP, MTEL abszolút nyerő. Én itt 800Ft alatt vásároltam be, ergo engem most az nem érdekel, hogy volt 1100Ft is.
929en és 930 on ott a sok eladó de nem veszik. Ahogy nézem a másik topicot, olyan optimista mindenki hogy ezért is én zuhanást várok. Az a tapasztalatom hogy a piac a túlzott optimizmust mindig bünteti.
Alakul ez. Ha 760 elesik 700 alá megy írtam korábban. Közelebb van a 700hoz már mint a 800hoz. De hát nekem nem hisznek, bezzeg annak aki azt jósolta hogy április végétől irány a 900 majd 1000, annak hisznek.
realmadrid 2024. 12. 02. 15:56Előzmény: #72025 realmadrid#72027 Látszik a részvényesi értékteremtés az árfolyamon. Valaki megint megunta és bedobta pár ezer darabját. Még a 800at sem tudja stabilan tartani.
Amikor ezt írtam, igaz volt. Egyébként írtam, én nem 1000re várom tavasszal és nem 1800ra ősszel hanem 850 körülre egész évben. Én innen esést várok. Esetleg stagnálást de emelkedést semmiképpen sem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...