Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
TA alapon egy 695-ig történő beszakadás beleférhet simán. Valaki továbbra is el akarja adni a pakkjait csak nem veszik át. Bennfentesek már rég tudják a q2-t, ha dráma lenne már szétadták volna. Olyan nesze semmi fogd meg jól lesz.
csinálják az árfolyamot a haveroknak. igy már világos miért szabadultak 860-tól végig 770-ig izomból. megy a paraszt short ezerrel. majd vissza akarnak szállni 500 körül és felülni a 2000-es vonatra egy jó kis 4x-ésre. hát szép bazmeg.
Ha a piaci árfolyamot írták volna elő, lehet, hogy a kisbüfik nagy része visszaadja a papírját. Pedig most is nagyon alacsony a közkézhányad; így még kisebb lenne. Semmi köze a cégértékhez.
Korábban már írtam, hogy hosszú távon szerintem elég megérős papír... amíg eseget addig spekumaci veszeget. Akinek reál árfolam, és egy jó kis beketetői platform kell annak javaslom az IBKR-t az itteni előfizetés heylet. Jó kereskedést mindenkinek!
Soha senkit nem hibáztatok, ha van egy veszteséges pozim, hidd el.Itt sem morogtam egyszer sem, ha esett a részvény , most sem tettem. Hogy mivel sértettelek meg, azt nem tudom, mert csak annyit írtam, hogy nincs egy szaros reálod és ez igaz is, mint tudjuk. Igen, az pedig mérhetetlenül idegesít, amit te itt teszel részvény nélkül, mert csak hergeled azokat, akik benne vannak és hisznek benne. Te nyilván nem, ennek ellenére osztod itt az észt minden kockázat vállalás nélkül. De azt is leírtam már sokszor, ha ez téged boldogít, ám tegyed, csak akkor nekem is legyen annyi jogom részvény tulajdonosként, hogy reagálok. Szóval ennyi, nem kell ebbe neked többet belelátni....
realmadrid
péntek, 20:15
Előzmény:
realmadrid
520 Ft a cég szerint. Na lesz itt nagy zuhanás. JG értéket teremt a kisbüfiknek. Egyenlőre nincs zuhanás, pedig te ezt is megmondtad....
Egyébként meg nézd meg a másik 4ig topicba milyen beírások vannak. Pedig állítólag az a dicsérő topic. Lassan riceon kívül nincs más aki dicsérné, eléggé el van keseredve szinte mindenki.
Akárhogy nézem, a kereskedés egyre kisebb áron megy. 760 elesett. Most már alatta megy a kereskedés és a napi minimum mindig egyre lejjebb van. Állítólag a tőzsde a jövőt árazza, ezek szerint nem sok jót várnak a jövőben a 4igtől.
Alakul ez. Ha 760 elesik 700 alá megy írtam korábban. Közelebb van a 700hoz már mint a 800hoz. De hát nekem nem hisznek, bezzeg annak aki azt jósolta hogy április végétől irány a 900 majd 1000, annak hisznek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...