Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Forgalommal esik napok óta. Ma már a 200 milliót is meghaladja a forgalom. Ha az annyira várt hír az AH1 vagy 2 eladásáról megjön az hol fogja érni? 700nál és a hír miatt lesz 800? Vagy van valami negatívum amiről nem tudunk? Nagyon gyanús ez a nagyforgalmú esés.
Tegnap elesett a 840, ma a 820. Van valami a háttérben amiről nem tudunk. Még a végén is nyomták le. Nagyon adni akarták. Ez nem 900 lesz hó végén, inkább 800 vagy 750 ha ilyen sebesség esik. Bízik még valaki a 900ban?
Hát azt már várjuk egy ideje, de akkor most már kivárjuk. Nem fog kiderülni az igazság, de létezik ez a broki haver, vagy csak átgondoltad és változott a véleményed? Egy esetleges beismerés nálam sokat változtatna a megítéléseden!
Broki haver létezik. Véleményem nem változott. Ez ner papír, kicsi közkéz ezért alapok és nagy befektető nem veszik. Szvsz. Fundásan jó, ezt többször írtam, nem várok csődöt meg ilyesmi. Az árfolyamra azt írtam korábban hogy Q3ig 840-870 sávban fog mozogni, engem is meglepett a nagyforgalmú esés.
OTP Brókeren top 5 nyertesben ma benne van a 4IG. Ilyen is régen volt :) persze ettől még karcsú a jelenlegi 829, de ha már az esés megállna akkor az is biztató.
Tudom hogy még a nap elején vagyunk, de az applikációmban ha a nyitóárhoz viszonyított mozgásokat nézem, egyenlőre úgy tűnik megvolt az alja, mindenesetre bíztató. Ha ez a nap is tartja magát az már zsinórban a 4. nap lenne amikor pozitív képet fest a dolog. https://i.imgur.com/jryfzUH.png
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...