Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
egy 870-es vétellel te is tudhattad, hogy a 2. körös felfelé kitörésre játszol, ami vagy gyorsan bejön vagy nem most nem jött be gyorsan, de szerintem az irány arra lesz igen, lehet, hogy pár hónapig itt pihenünk, de pár hónapja még 700 alatt pihengettünk ebben a sávban még nem tojnék be, tegyél be egy stoppot a sáv alá aztán kész
Törölt felhasználó2023. 09. 28. 16:29
illetve akkor van geba ha 50k-val nem lehet megfordítani a napon belüli esést, de ma pl 20k se kellett az irányváltáshoz
Persze, megis mire szamitasz? Mekkora a kozkez 4ig-ben? Szerinted a kisbefektetok erdemben hatassal vannak az arfolyamra? Majd a nagyok eldontik mikor es mekkora legyen. De orulok, hogy megint resen voltal es ahogy az opus megindult mar jott is a "bezzeg" kommented. Neznel inkabb netflixet ;)
Biztato kezdes utan nem ezt vartam... bar miutan a papir napok ota ugral 850 felett es 840 korul az hogy pont zarora maradt itt meg nem jelent vilagveget - bizok benned 4IG
Egyre lejjebb zár. A 840-870 sáv alján van, innen fordulnia kellene. 840 alá zár hétfőn akkor irány 800 alá. Mindenesetre a 860nál sokak által jósolt felfelé kitörés elmaradt. Egyelőre a további esésnek nagyobb a valószínűség.
Ha nem a csokkeno maxokbol - aljakbol indulunk ki, akkor te miben latod az eses okat? A cegben, az eredmenyeiben vagy egyeb fundaban? Vagy a reszeny aranak a mozgasabol indulsz csak ki? Az en szemelyes sztorim az volt/van hogy a 4ig nagyon beallt oldalazni. Szinte tipikus napi fel es leszurasai vannak. En ebbol szedtem ki penzt. Csak ez 860 felett volt. Az utolso nagy pakkom nekem 860on van, egy kisebb pedig 847en. Namost ez a tipik mozgas maradt, csak egy savval lentebb... en pont ma terveztem hogy elkerulve a beragadast eladom 857en, majd nagyobb mennyiseget visszaveszek 840 korul. De ugye ez benyitott 860 felett. Igy ugrott a koncepcio. Es ez valoban azt bizonyitja amit te allitasz es ez teny h amit csinal azt egy savval lentebb teszi. Viszont en azt latom, hogy itt nem eladasrol van szo hanem egy tudatos bevasarlasrol 850 es 840 kozt. Mert ha megnezed siman tizen forintokat ugrik. Es relative gyorsan megteszi odavissza. Ott volt az a 3millio darabos csere is talan 848 vagy 49en (elnezest ha nem talalom el), a tozsden kivuli csere, es azert itt folyamatosan vannak hirek amik inkabb pozitiv iranyt vetithetnenek elo. Nekem ez osszessegeben azt jelzi elore hogy ha "ezek" bevasaroltak akkor pl egy kovetkezo vagy egy kovetkezo utani jelentes utan, ha nem elotte, de megindulunk. Viszont en poziciobol beszelek, jelenleg ha nem is nagy, de minuszos poziciobol. Es erdekelne a velemenyed hiszen te valoszinuleg maskepp latod.
Neked nem tök mindegy? Mit izgulsz ezen minden nap? Miért pont ezt a részvényt spécizted ki magadnak, áruld már el. Sehol máshol egy hozzászólásod nincs.
Újabb jó hír , esnie kell igaz..? Tudod az ember ha dob egy sárgát azt nem érdemes széllel szembe tennie, célzok itt arra, hogy "pedig jó ötletnek tűnt"..!
Az iromány lényege átjött. Írtam, fundásan a cég rendben van. Korábban írtam egy összehasonlítást a Telekommal, az alapján nekem egyértelmű hogy miért ennyi most az árfolyam. Ez a reális, nem a 3xos árfolyam.
Értem. Te képben vagy azzal, hogy mekkora bevétel és nyereség jöhet a jövőt illetően a cégnél? Talán még ők sem látják át pontosan az összes lehetőséget, nem hogy Te...
Azt könnyebb volt számszerűsíteni a jövőre nézve, mint mondjuk a mai hírt. Ettől függetlenül mindkettő pozitív a cégre nézve. Sok energiát teszel bele, miért nem kamatoztatod...
Azt nem is tagadtam hogy pozitív hír. Csak úgy látom hogy ezek a hírek már beárazódtak. Mióta ma kijött a hír az eladói oldal a sokszorosa lett. Mintha mindenki eladni akarna, vevők meg sehol.
Az "utána" elég tág teret enged, ha majd azt betudod határolni megfelelően, akkor leszel sikeres befektető és nem kereskedő..! De mint tudjuk holtig tanul az ember.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...