Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Gondolom a darabszámot is látod, hogy mennyivel lett 858. jelenleg: 864.-, 0 forgalommal. Ha már a tartalmas hozzászólásokat kéred számon másokon . De még nem kaptam választ, hogy Madrid hozzászólásitól miért lesz jobb....
Tegnap írták itt nekem hogy azért nem látom a felfelé kitörés jeleit mert nem értek a technikai elemzéshez. Na most kérdem én tudatlan hogy a felfelé kitörés jele az hogy naponta egyre lejjebb szúr le és egyre lejjebb megy a kereskedés?
1ft-tal szúrt lentebb mint tegnap, és egyébként +1ft-ban van a sáv amiben nagyobb a forgalom, az továbbra is 860-874, ez alá és fölé 1-1 forinttal ment kb 1 hete mindkét szint sáv 10ft-tal lentebb volt, ahogy az te is megírtad
Na én egyelőre kiszálltam 862nél, szóval amíg nincs újra papírom, addig nem savazlak tovább, bár néha kimondottan jól esett! További kellemes írkálást a semmiről.
Az ilyen mellékes dolgok Őt nem érdeklik, csak, hogy x forinttal lejjebb van. Neki egy al ényeg, hogy papír nélkül károghasson, Csak egyszer mondaná el, hogy mi vezérli, miért küldetése ez neki... Miért nem foglalkozik olyan dolgokkal ebben a rövid életünkben, ami neki is jó...
Lehetne ez sokkal rosszabb is. Ha csak ennyi minuszt szedünk össze, az kb pár hét visszafele csúszásnak felel meg. Pakkot bővíteni ideális volt. Cáfoljatok meg nyugodtan, de szerintem most a legstabilab szektorban van a pénzünk.
Milyen érdekes, a telekom még ilyenkor is emelkedik. Bankadó emelkedik, távközlési adót eltörlik állítólag. Erre a hírre a telekom megy 10%ot , a 4ig meg már mínuszban. 863 volt a hír bejelentésekor pár napja. Ezek után felesleges a felfele kitörést emlegetni.
Igen, Madrid, nem tagadom, már tényleg az van. Szeretném végre megérteni, hogy miért mcsinálod ezt. Egyetlen topikba sem irkálsz, tehát nincs részvényed. Igen, a telekom emelkedik és persze te abba sem veszel bele, csak pillázol, mint hal a szatyorban. Ha nem azért vagy itt, mert pénzt akarsz keresni, akkor mi a franc a te célod? Egyszer oszd már meg velünk és ígérem, soha többet nem reagálok a beírásaidra.
Kereskedem csak nem kötöm az orrodra mert semmi közöd hozzá. Ma te is és rice is velem foglalkoztok mert az árfolyam megint arra indult amit én mondtam és nem a 900 felé ahova vártátok. Engem okoltok a kormány helyett.
Kereskedsz, csak éppen azokba a fórumokba nem szólalsz meg, amiben érdekelt vagy :) Ez tényleg így életszerű. Értem, Madrid. További szép napot... Csak hogy a 4IG-ről is essen szó, meg te is tudd reálban, hogy hol állunk.
2009 óta szinte csak ide írok, attól függetlenül hogy milyen részvényem van. Ha annyira követsz akkor ezt is látnod kellene. Ha nincs részvényem akkor hogy bukhattam az OTP ben amit rice állít. Mert oda sem írok. Szidjátok a kormányt, az szivatta meg a népet ismét.
Nagy forgalommal kitört lefelé. Ezt egyedül én vártam, mindenki felfelé kitörést várt. Ismét igazam lett? Ebben a helyzetben a 4ignek a Telekomhoz hasonlóan kellene viselkedni. Itt látszik hogy mennyire nincs bizalom a 4ig felé.
Szerintem ezt a két papírt - hiába hasonló szektor - más befektetői nézőpontok mozgatják. Ez most ha csak az utóbbi 1 hetet nézzük akkor valóban szembetűnő amit említettél. Ettől függetlenül én azt mondom hogy idővel lehetnek hasonlóak és a 4ig bizalmi szintje fel fog nőni vagy legalábbis megközelíti a telekomét. Ez az én meglátásom csak, hozzáteszem pozícióból beszélek szóval az optimista jövőképem mögött nekem ez érdek lenne. Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy ez a mai pl hetes periódusokban mennyire visz vissza minket. Illetve hogy az indulatok csitulása után ez az emelkedés fog-e folytatódni.
Továbbá én őszintén bevallom többször letoltam a 860-873-as mozgást, és 4ig-ben ez elég feltűnő. Ahogy ma is vannak hasonlóak. Annyira kíváncsi lennék hogy emögött csak az van amit én is kihasználok, vagy valami komolyabb van a háttérben.
Az a bajod, hogy a sok "apró" információt, történést (jól ismered, tájékozott vagy) képtelen vagy összerakni, olvasni látni a sorok között nem tudsz, így aztán nem is érted mi is történik valójában..! Így jobb is ha nem kereskedsz, semmi értelme számodra.!
Nekem mindegy mit csinálsz vagy nem csinálsz (kereskedésre gondolok) viszont ennyi időt eltöltve itt a gép előtt és a 4ig-vel foglalkozva, illene felismerned, hogy változnak az idők, új szelek fújnak. De ezt 700-nál leírtam már neked, akkor hiszel a szemednek..?! Nem kell válaszolni, légy jó!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...