Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Dokinak le van mentve egy patent chart amit talán Kockafej készített anno, nem vagyok biztos benne sorry, de azon egy olyan szép Elliott van berajzolva, amilyet tanítani lehet és hát annak a célára asszem bőven 6k felett van 5. hullámra :D :D
Azt hittem már benne van :D Reméljük a 4IG nagyobb durranás lesz, mint az Internet :D Egyébként Konzi pakkomat kellett dobni, nem volt könnyű döntés...De az később lesz jó.
Vágási Feri ide is be akar szállni!!! Az előbb hívott :D :D :D Mondta,hogy őt a megérzései még nem hagyták cserben,sokat vár a papírtól :D Régóta figyeli a BÉTet,de eddig ilyenre még nem is emlékszik. Szomszédokat is megkérdezte és ők sem :D
"Nyomták vissza" Eladóknak valahol adni kell.Ha adják az persze úgy tűnik,hogy nyomják vissza,de a vevő is vár szintenként,hogy újra legyenek eladók és olcsón tudjon venni.Szerintem ez a szint ami fontos. Valahol itt akarnak rv.kibocsátást.Én a 4000-4800-as szint közé tenném. Ezért adtak 5e-en jelzés értékűen.Ha lesz akvi és a piac pozitívan értékeli,lehet a papírban 40-60%-os ugrás is.Régóta húzódik,szerintem nyárig megvalósul.Ha a mostani árfolyamon lenne,akkor simán megnyalnánk a 6000-et is :D Kik lehetnek az eladók??? Margit nóóórmális??? Pofára esés van azoknak akik eladták lejjebb (pedig csak tartani kellett volna)és sokan most sem hisznek a szemüknek. 952milla forgalom és 4460ft :D Szuper!
Vagy a legutóbbi rallyban elbizonytalanodott, és 4000-4400 között vásároltak adják el. De ahogy írtad, adják és veszik is. Remélem szép napoknak nézünk elébe. :)
Amíg nem jött a cikk addig 4200ról nyomták vissza, kis darabszámmal, most meg 4500ról nyomják vissza. 5-50 dbokkal le , 500-1000 db fel. Próbálják féken tartani. 2000-5100-3100-4500 Ft szép mozgás , lényegében 5 hét alatt. Hát itt vagy valami nagy dolog készül vagy nagy lesz a pofára esés.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...