Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Még az elején vagyunk. Persze,hogy jó lesz. Sokan SETbe mennek,pedig ott 1 átlátszó trükk van most.300milliót valószínű lejegyeznek drágábban,1000 felett.Szerintem
azok jegyeznek akik most dobálják a még régebben sokkal olcsóbban vett
részvényeiket a kicsikre,akik most akarnak beszállni azért mert abban
bíznak,hogy 1000 fölé megy a papír.Eddig 240millás ott a forgalom,kérdem én miért jegyeznek 1000 felett ha most tudnának 850ft-ért venni?Válasz:Azért mert ez 1 árfolyam felhajtó trükk.
Igazából a BUX-hírre indult meg "hivatalosan", de valójában inkább nevezhető bennfentes ralinak, mert semmi komoly hír nem előzte meg, szvsz a pletykák se voltak valami meggyőzőek (nem kizárt, hogy jönnek majd bőven a közbeszerzésekről hírek, stb.,) . Már január végén-február elején is látszott, hogy bikaerő van a papírban, de jegelték vagy 1 hónapig. Februárban még megvárták a 2018Q4 jelentést, hogy a kevésbé bátrabbakkal eldobassák a papírt.
Vsz a 2000 utáni vevők - gondolok itt a 2100-5000-rallira - nagyrésze új lehetett. Nem tudom alátámasztani semmivel, de azt gondolom a tenderek, a bux tagság híre és az egyéb infók amik terjedhetnek a piacon hoztak új vevőket. De a meglévő rv-esek is bővítettek ahogy olvashattuk itt.
Leginkább annak volt köszönhető a rally, h sokkal több vevő volt mint eladó... Meg akkor még nem a lebeszélőknek hittek többen, hanem a felbeszeloknek...
Nem tudom a tutit. Egyszeruen kihagyom minden mondat-bol a " szerintem " szot. A mondat tartalma a lenyeg. A " szerintem " szo total felesleges. Ugyis evidens. Ha meg hianyolod, copy-zd bele. Udvozollek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...