Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez nem gond, ez teljesen egyértelmü cél már....és valójában 1-2 éves távon ez az egészséges emelkedés megágyazása. Elszabadult a kontroll alól, mikor a 3 napig tartott 3380-at áttörte. Utána hagyták kitombolni a rózsaszín ködöt, és szépen visszaküldik 3380 alá, ami mindig is az utoljára kijelölt zóna teteje volt.
nem kell feltalálni a spanyolviaszt, ma teljesen egyértelmü üzeneteket küldtek a speki hordának az ajánlati könyvekben NER lovagok pedig már reggel 9 elött tudták, ma mi lesz a program
már majdnem 4000 volt! hatalmas gondnak látom, hogy egyszerűen mindig vissza öntik, és péntek lévén sokan délután fognak inkább kiszállni, mintsem egész hétvégén idegeskedjenek, hogy mi lesz itt holnap vagy napvégén! sajnos látszik, hogy még nem emelkedhet... bárki is csinálja, elmehet a .... ja igen búsba!
Az nagyon jó lenne, de szerintem nem lesz. Napi 2%-ot lecsorogva 3500 alatt kéne ma zárjunk, és akkor szépp lassan a 3000-es kitörési szint is visszatesztelésre kerülne, majd sávozás 1-2 hónapig 3200-3300 közt, ahol mindenki megunja, agónia lesz, és onnan indulhat majd az ujabb emelkedési hullám
Eltűnök 1 órára és ez van. Nem engedik ezt pluszban zárni. Forgalom brutál. Szerintem nagyon sokan tudják mit érhet ez a jövőben és ezért vesznek meg mindent ezen a szinten. A nagyok meg fékezik hogy ne szálljon el túl korán. Ha nincs fék már megint 4000 lenne. Meddig tudják nyomni a nagyok?
Egyelőre szerintem nincs gond, jobb is hogy nem szaladunk fel nagyon, szerintem már az is jó jel ha egész nap 3600-3700 között elleszünk. Jól meg is pakolták most a 3700-at :)
pedig a tegnap vettem pakkommal minimälis plusszban ki akartam ugrani 720-on....pont nem jött fel értem :S Most mehet ujra a pincébe...sajnos ma egyértelmüvé vált számomra, hol szeretnék a nagyok mostanában az árat látni: 3200-3300 a kijelölt bäzis. Tehát rövid tävon mindig ez lesz a célár, akár feljebb, akár lejjebb van az är.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...