Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pozitív hír nincs, nincs ami átlendítse tartósan az 1400on. Mivel felfele nem tud menni ezért én megint arra számítok hogy esni fog. Ráadásul már pedzegetik a másik topicban hogy lehet nem lesz arab üzlet.
" Arra számítok" Már pedig te elég jól eltalálod, hisz neked igazad szokott lenni :) Épp most kaptak ki 15 milláért pár darabot, gondolom esésre játszanak. Mondjuk te ezt majd negyed óra múlva fogod csak látni :) Re:1386.-
Volt reggel egy nagy vevő. Aztán annyi. Itt már járt 2 hete. Ezt a szintet kellene átlépni de innen egyelőre visszajön. 1450 fölött kellene zárni és akkor új távlatok nyílnak.
Én is vártam a Telekomban 600-ról a korrekciót mondván, hogy a duplázás után biztosan esni fog, aztán látjuk hova jutottunk. Azóta is verem a falba a fejem.
Még mindig nagyon gyenge a szövegértésed. Olvass még sokat és egyszer végre megtanulsz szöveget értelmezni. De mit várjunk attól aki több mint 3 éve 1100nál 1500ra várta, erre 600 lett és kijelentette hogy igaza lett. Mert neki 600=1500.
"De mit várjunk attól aki több mint 3 éve 1100nál 1500ra várta, erre 600
lett és kijelentette hogy igaza lett. Mert neki 600=1500." Egyszer, ha lesz időm, isten bizony összeszámolom, hogy ezt a mondatot hányszor írtad már le. Vagy ez el van neked mentve a kedvencekbe?
Persze, el van mentve és amikor rice hülyeséget ír bemásolom. Nehezen bírja a kritikát, nemrég az egész fórumról kitiltották egy időre, ma már pompiba is belekötött, annak is tiltás lett a vége. Nem rég shortos is leírta mi a baj riceal.
istenem b+ hogy ti milyen kibsztt unalmasak vagytok. mint két protézises nyanya egy nyugdíjas otthonban, akik azon vitatkoznak, hogy 54-ben kinek a receptje volt a mákos kisfaszom....
Ilyet nem írtam. Ha figyelmesen olvastál volna akkor láthattad volna hogy leírtam, jobb az ilyen apró folyamatos emelkedés mint a hirtelen száguldás aztán zutty. Viszont most rengeteg az eladó, ennek megvételéhez sokkal több vevő kell mint ami most van. Szépen befékezték.
Én nem értek (még) annyira a tőzsdéhez, de a kisbüfi szerintem pont az az állatfaj, aki bevesz egy részvénybe, és ott marad, nem pedig ugrál ide-oda, ahol éppen többet kereshet. Ahhoz állandóan figyelni kell a történéseket. A kisbüfinek megvan a saját munkája, nincs erre ideje. Legalábbis én így gondolom.
Hála istennek, neked ez egy forintodba sem kerül... Ha hiszed, ha nem, mi is nézzük, mi történik és nekünk még részvényünk is van, mégse aggódunk veled ellentétben. Amúgy amikor ilyeneket beírsz, mint megállapítást, azzal kinek és mit akarsz jelezni? Re: 1420.- Egyébként ha már minden képen úgy érzed, hogy meg kell szólaljál, egy reál betételével sokkal informatívabb lennél és még értelme is lenne..Persze ehhez kéne egy előfizetés is, ha már ekkora tőzsde guru vagy.
Mondjuk ott egy real, ami a részvényre vonatkozik. Ezen kívül milyen info érkezett vagy változás, amit érdemes lenne közölni és mások nem látnak? Hogy csorog lefelé? Na ez tényleg a részvénnyel kapcsolatos, csak éppen ezt közölni üres locsogás, semmi több.... De jó szórakozást továbbra is neked, el vagy vele, az látható :) Re:1418.-
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...