Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
azért elég ránézni a chartre és itt a fórumon a zsizsegésre, h. tudjuk, ez mär a felgyorsult szakasz, amit mindenképp éles korrekció követ....a fák azért nem nönek az égig...föleg nem ilyen hirtelen. Mikor ezt utoljára beírtam vhová fórumon, akkor wallis volt 260....
Nah nem baj...Egy év múlva már ők is Opi rvesek lesznek, ha akarják ha nem :) Erre J1g a garancia. Addig is igaza volt itt Péter kollégának: le kell kereskedni a hullámokat nem károgni :)
Jó, ezt már hallottuk párszor. Mit szeretnétek mondani? Feleződni fog? Ez a mi pénzünk, nektek nem kell aggódnotok. :) De kedves tőletek amúgy, hogy odafigyeltek ránk.
Hát ennyi irigy, rosszindulatú embert régen lehetett látni egy fórumban. Én érdekelt vagyok opus-konzumban is, 1700-tól itt is. Ami bukóm van ott, annak pont a kétszerese nyerő itz. Stoppom nyomom felfele és védem a nyerőm. Akkor miért is kell aggódnom, hogy Jászai ide jön, meg hogy túlárazott... lemaradtatok, va ilyen a tőzsdén, majd lesz más lehetőség, amiben meg mi nem leszünk benne. Ennyi
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...