Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na belecsíptek. Nagy vevők jöttek és várják,hogy aki dobni akarja dobja nekik. Nem is emlékszem mikor volt itt 4e vevő :) 3edb-al lehetne 2500-ra tenni. Az nem sok. Türelem játék megy.
930 db van a birtokomban. Mtelekom vételen gondolkodom most, osztalék miatt. Tegnap 2100-ért szórták az eladók, ma már 2300-ért sem akarják. Pedig semmi sem változott tegnap óta.
Pontosan, semmi sem változott, lesben állnak a "farkasok" Tegnap 1 türelmetlen eladó úgy döntött megszabadul 1120 darabjától, hogy gyorsan menjen ezért 2100-on tette meg tétjeit! Kivárás van...de eladók már kevesebben, a vevők meg bátrabbak. Ha elkezdik a mókát, mehet szinte bármeddig!
Ekkora forgalom és mégis mínusz. Rengeteg az eladó, majd elfogynak és nincs tovább. Emelkedés meg semmi. Aki most vesz az meg később szintén olcsón eldobja mint a mostani eladók mert türelmét veszti.
Bejelentést várok, valamelyik nagy tulaj eladja papírjai egy részét egy másik nagy tulajnak. A cég nem veszi az biztos. Az elmúlt napokban nagyobb volt a forgalom mint előtte fél-egy éve összesen.
persze az ilyen alacsony árfolyamon történő kötéseknek is lehet pozitív üzenete. Én pl. akkor csinálnám, ha év végére szép nagy veszteséget akarok kimutatni a tőzsdei ügyletekből... Mert tudnám, hogy utána már csak magasabb áron tudnám ugyanezt megtenni...:-)
én embert nem láttam még, aki saját részvényeivel kapcsolatban ennyire negatívan látja a jövőt. Ha biztos vagy benne, hogy 2300 alatt fog maradni az árfolyam -ne adj isten 1500-ig csökken, akkor miért nem adtad el ma??
Hát ha valaki azt mondja 2 hete,hogy 3e vevő lesz 2e felett,hát nem nagyon hittem volna. Úgy tűnik 2500-ig kemény lesz az út. 3200 eladó van addig és 2500-on 2500. Azért ha a héten lesz 2-3 nap forgalom,akkor az is meglehet:)
4000db-al még a 4000-et is ki lehetne kapni. Szépen csipegetik:) X9Z5 Egyébként a tizedelés a kicsik miatt jó lehetne,de lehetne akár 1:15 is a felaprózás.
Ha a héten 2500 környékén marad,már az is jó. Lehet,hogy valaki úgy gondolja,hogy olcsó a papír és 1 szép pakkot akar magának az emelkedés előtt. Várom,hogy a kicsik mikor csipkedik meg. Eddig nem nagyon vették,sőt inkább eladói oldalon voltak. Az is érdekes,hogy az eladói oldalon nem nagyon jönnek új eladók.
Madrid évek óta itt van a papír topikjában és annak ellenére, hogy mindig lefele beszéli az árfolyamot, mindig kiderül , hogy tart belőle valamennyit. A Reál Madrid színe fehér és Fehér István szintén fehér. És Fehér István szintén olcsón szeretne venni és évek óta a cégnél van...
Amit nem értek, hogy tavaly vett többször is Fehér, még 2999-en is pár darabot! Vett a cég is nem egyszer, és Móricz is vett egy nagyobb pakkot (kb.15K) ha jól emlékszem 2600 körül! Amikor ezek a vételek történtek már lehetett tudni hogy csúszások lesznek sok pályázat kihírdetésénél...le is nyilatkozták hogy ez az év erősnek ígérkezik majd. Talán ezért vehetik most, de közgyűlés előtt szerintem nekik tilos...
Kicsiknek fel kell ébredni. Nagyok tele tették a könyvet vétellel. Mit nem tudunk??? Vétel Eladás 110
db
2 320
HUF
2 460
HUF
100
db
415
db
2 240
HUF
2 480
HUF
143
db
100
db
2 220
HUF
2 500
HUF
1 154
db
561
db
2 200
HUF
2 600
HUF
89
db
2 042
db
2 180
HUF
2 640
HUF
100
db
103
db
2 160
HUF
2 680
HUF
500
db 90
db
2 120
HUF
2 700
HUF
50
db
116
db
2 100
HUF
2 800
HUF
72
db 100
db
2 060
HUF
4 000
HUF
212
db 2 500
db
2 040
HUF
Ilyen vételi érdeklődést a 4ig-ben még nem is láttam:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...