MA50-en keményen átmentünk,csak úgy zörgött :D A képzeletbeli csökkenő trendvonal tetejét értük el jelenleg ezzel a 640 körüli árral, nehezen tudom elképzelni,hogy egy nap alatt átvigyük. A legutóbbi lokális csúcs(710körül),és a tegnapi mélypont(570körül) közé húzott fibonacci szinteknél is éppen 640nél látom az 50%-ot, ez erős támasz minden szempontból. Erős vételi erő mellett hamar vissza keveredhetünk 680-700 közé
Persze bármi lehet így van. Az is lehet,hogy akik lefelé járatták meg a papírt veszik,mert 600 alatt már bejöttek a kicsik is gyűjteni és nem volt értelme lent tartani. Ne feledjük,hogy a fórumon is siralmas volt a hangulat és voltak akik dobták,hogy majd lejjebb veszik,hát nekik a hajó elment. Ha nagyon pozitívan akarom nézni,akkor a héten akár 700 felett is lehetnénk,mert ott megint jönnének az eladók. Sokan már tavaszra várták az akvikat,én júniusra. Egyiküknek sem lett igaza,de a cég érdeke az,hogy minél előbb vegyen cégeket. Jelenleg még a vírus para miatt lefelé ment a cégek ára,de ha nyáron jönnek az informatikai megrendelések,akkor drágábban tudnak csak cégeket venni ősszel. Az is igaz,hogy a T-Sys akvi meghiúsulása után az csak jó,hogy nem ugrottak bele vásárlásba. Most eltelt több mint 6 hónap,gyakorlatilag az egész piacot feltérképezhették,mit ,milyen áron érdemes venni. Bármikor jöhetnek az akvik szerintem. Tartom azt a véleményem,hogy idén 2 lépcsőben vehetnek cégeket. Most nyáron és késő ősszel is. Ha így lesz akkor idén újabb történelmi csúcsot várok.
Barmi elofordulhat.Ugyanaz fogja leonteni aki eddig felhuzta.Mozgatni kell,mert kulonben nincs profit.Gondolom zodseg lekereskedte azt is ahol meg nem jart az arfolyam.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.