Akárki akármit mond, jó, hogy van ez a 22 ft osztalék. Támasztékot ad, és mondjuk az egyházi célár lehetőségét minimálisra csökkenti (ott szép 9% fölötti lenne a hozam). Persze én az atya őszinte híve vagyok továbbra is, de két napja újra beszálltam és nem bántam meg eddig.
Ha 610 felett leszünk akkor már mondhatnánk,hogy visszapattant és remélem megy majd tovább a papír. Most még küzdelem 600 körül. Délutánra 610 felett lehetünk szerintem. Sokat estünk a semmire.
Várják a fiúk a szavazatokat:' 4iG Nyrt.SJúrntirnuslfmS 2pd4ogrran., ss1ror0r:eudg2hSh0 · Az ITBusiness elindította Az elmúlt 12 hónap legsikeresebb ICT-Menedzsere szavazást, a szerkesztőség és a zsűri javaslata alapján a 4iG alábbi felsővezetői kerültek fel a jelölőlistára: Jászai Gellért elnök-vezérigazgató, Linczényi Aladin általános vezérigazgató-helyettes, Tóth Béla vezérigazgatói tanácsadó, Farkas Péter műszaki vezérigazgató-helyettes. A szavazás az ITB Facebook-oldalán július 17. délig tart, ez idő alatt várják a szavazatokat is, akár e-mailben is az info@itbusiness.hu címre. Voksolni az alábbi linken lehet: https://survey.app.do/ki-volt-az-elmult-12-honap-legsikeresebb-ict-menedzsere#4iG#ITCmenedzser#szavazás#ITBUSINESS#TOP25#köszönjükaszavazatokat " Nyomjatok rájuk 1 szavazatot. Ha lett volna akvi,tuti minden részvényes szavazna :D A lényeg,hogy ami késik nem múlik.
Elrúgta magát a csökkenő trendvonalról. Még egy visszatesztet szívesen látnék egy szép napos divergenciával, de én amúgy is hajlamos vagyok túlbiztosítani magam.
Azóta minden szét lett csapva (vírus és tsai), és szépen jöttünk vissza. Az a hír, hogy a TSys deal elmaradt, azoknak volt sokkoló, akik a magyar IT piacon világtalanok. Jobb ez így, és utólag nagyon egyértelműen fog látszani majd. Haldokló lovat venni egy derby előtt az évezred balf@szsága lett volna. Venni kell. Egyetértünk. :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.