Ilyen nemzetközi hangulatban azért illett volna legalább 700on zárni. Behúzták a féket, ez most nem túl optimista kilátás a jövő hétre. Akvinak jönni kellene hamarosan.
S&P 500 3200 mai nyitó? :) USA nagyon pörög a vártnál jobb munkanélküli adatokra, ősszel ATH, Trump 2020 Most kéne szivárogtatni a híreket akvit illetően, jelen hangulat hónap végére 900-ra tenné, de még biztos van NER lovag aki olcsón akar venni.
Nagy a csend, nem szivárgott ki semmi. Lehet azért nagy a csend mert nem is tárgyalnak. végülis kötvény aukció sem volt, a tsys buli lemondása óta nem hallani semmit hogy mikor és mennyiért akarnak kötvényt.
Nem csak Jászai ígérte az akvikat. A múltkor Fekete Péter is nyilatkozta,hogy több akvit készítenek elő és most a vírus válság miatt jobb alkupozícióban van a cég (valószínű olcsóbban tudnak vásárolni,mint a vírus para előtt)és a válságból megerősödve jön ki. Igaz azt is mondta,hogy nem kapkodnak a cégvásárláskor,mert jól átvilágítanak több céget és csak azután választanak. Lehet csak ősszel jönnek az akvik,de szerintem a cégnek érdeke minél előbb,mert őszre visszarendeződhet a piac és akkor a mostani árelőny eltűnhet,azaz a véleményem szerint drágulhatnak a venni kívánt cégek. Én abban bízom,hogy 1 hónapon belül jönnek az akvik. Úgy gondolom,hogy először hazai cégeket vesznek(szerintem 2-3 céget vesznek egyszerre),majd év vége felé,több külföldi céget,azaz több országban is megjelennénk. Jászai is nyilatkozta,hogy a cég akár 2X is bocsáthat ki kötvényt idén. Nekem a véleményem az,ha majd az akvikat a befektetők pozitívan értékelik,újabb történelmi csúcson leszünk és csak a kérdés az,hogy mennyivel az eddigi csúcs felett.
Sziasztok! Én eddig csak olvasgattam a fórumot, de hozzá soha nem szóltam még egy témához sem. Viszont érdekelne engem is, hogy - túl a reményeinken - táplálja-e bármi is azt a feltételezést, hogy a közeljövőben várható akvizíció?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.