Mintha valaki nagy bevásárlásra használná a mai hírt :DBiztos nem a kicsik vesznik, mert ott a többség a fórumokra írogatja, hogy vett, meg mehetünk fel, meg most indul és jön a nagy kitörés, stb. Ide meg szinte nem ír senki :D de ez jó, mert látszik, hogy a szokásos lefelét várják és 830on (nyitón) szeretnének venni. Elég komoly hír, hogy a 4IG az USAban tárgyal. Mindenki lehozta. 4ig-elon-musk-jaszai-gellert-donald-trump-florida-muholdprogram-orban-viktor-szijjarto-peter?s=hk HVG tuti 1-2 hónapon belül készül majd 1 komolyabb cikkel is. Még mindig jól tartja magát. Szegény károgók nem tudnak károgni :D 871ft és 649milla 900 kapujában az árfolyam. Remélem jóval 900 felett majd jönnek a spekik is. Az is jó, mert akkor lesz forgalom, mert adják-veszik szinte naponta :D Valószínű a záró is itt lesz 870-880 közt. Eddig szuper a mai nap! Árfolyam még mindig szar, mert nagyon lemaradó a papír és 1000 felett kéne lennünk.
Reggel még 837nél írtam: "Remélem itt marad zárásra az árfolyam és majd még innét jöhet 1-2 nagyobb menet később." Én ráérek és az idő és a cég nekem dolgozik :D Itt nagy tervek vannak és természetes, hogy idő is kell a megvalósításához. Árfolyam majd megy, ha jönnek az eredmények, vagy ha előtte 1-2 nagyobb bevásárol. Ez a mai menet, csak 1 kis hírmorzsának volt köszönhető. Lesznek még hasonló hírek a drónokról és a Rheinmetallal alapított közös cégről is. Majd ha eladják az AH cégének a kisebbségi részét, na akkor jöhet 1 nagyobb menet is, mert 200milliárd feletti összeg jöhet a céghez. Azt nem árazza a papír. Jó ez a mai nap, nem kell csodát látni, de majd az is eljön szvsz. 870ft és 509milla
Én nemrég jöttem. Sajnos nem eléggé (mostani állás szerint, majd meglátjuk, a másik fórumban már holnap 800 lesz megint). Óvatos voltam, nem akartam fullba tolni. Mégiscsak nyakunkon 2026, meg minden is, addig. Gondoltam, még eshet is, majd akkor még csipegetek.
500milla feletti forgalom. Ki gondolta volna mér 1 hete, hogy ilyen forgalom jön. Alig pörög a fórum. azért ezen is látszik, hogy sok spekinél már elfogyott a türelem és kevesen maradtunk. 876ft és 501milla
Én befogom a számat mert 1 éve szivok csak benne, bár jelenleg most épp plusszos a dolog, de nagyon régóta várom már hogy végre ez a papir menjen a legnagyobbat! Hátha nem rántanák vissza, sajnos láttunk már rá példát talán kétszer is. De most ez legyen más és menjünk 1000 felé!!!! Nagyon nagyon szurkolok mindannyionknak!! Hajrá 4IG
A gond eddig az volt az elmúlt 2 évben, hogy Jászai szerintem szándékosan nem promózta a céget. Nem nyilatkoznak tervekről, csak szép csendben lapított. Szerintem a baráti köre vette az eldobott papírokat, mert a jelentésekben is nagy leírások voltak és a veszteség sok kicsit elijesztett a papírtól. Talán a következő 2 jelentésben mindent leírnak amit lehet és tiszta lesz a cég és jöhetnek a nyereséges negyedévek is. 880ft és 410ft Ennyi felfelé elég is lesz mára.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.